Rabbit_TDI написа:imoti.net и яко звънене.Като човек купил си апартамент преди няколко месеца те съветвам ако не ти е на зор да изчакаш годинка-две/не че цените ще паднат ама поне ще има избор/
P.S.Много нестандратна квадратура си си избрал.Колко стай си го представяш.Тия квадрати със или без общи части?
MITKO_DVD написа:Ами добре може да речем и някоя панелка да речем ама те ебати цените бре,незнам направо кво да праа
Rabbit_TDI написа:Забравих да спомена един много ценен номер.Харесваш си квартал и почваш да обикаляш строежите/хем директно виждаш мястото/.Повечето имат табелки с телефон/задължават ги да пишат стройтел,инвеститор,проектант и стройтелен надзор/.Пишеш телефона ,или ако ти се занимава направо ходиш при техническия с чертежите.Така поне спестяваш "лешоядите" от агенцийте за недвижими имоти.
dude написа:ще стане като в Германия, има изоставени мисля към 80 000 жилища панелни
дали не бяха и повече
golfer написа:dude написа:ще стане като в Германия, има изоставени мисля към 80 000 жилища панелни
дали не бяха и повече
с една лека корекция.
средно статистическият германец/европеец/ не е собственик на жилището в, което живее.
за разлика от средностатистическият българин.
тука и да пада блока ще го подпрат, вържат и пак ще са вътре.![]()
и без работа да остане,мрел, гинал българина има покрив.
европееца остане ли без работа директно е на улицата.
и не става дума само за жилището а и за всичко вътре, изключая непраните гащи.
и к'во излиза: българина не е беден.
даже е богат.
нека нЕкой да ме опровергае ся...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта