благодаря предварително
Смяна на таблото-вярно отчитане?
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяна на таблото-вярно отчитане?
Колеги въпроса ми е ако си сменя таблото тъй като мойто е от0-200(1,6АБУ), ама съм си намерил тези където са оригинално сиви ама е до 220, та вапроса ми е ако го разменя(цялото) 6те отчита ли вярно?трябва ли да се сменя нещо друго.
благодаря предварително
благодаря предварително
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Интересува ме същия въпрос. Вече в няколко теми съм питал табла от кои ДВГ са съвместими /да дават точни показания/ с 1.6 АБУ. Нещата май още не са изяснени /явно няма още достатъчно експерименти
/, с изключение на факта, че табло от дизел /естествено
/ и от ГТИ /различни са показанията/ със сигурност не стават...
П.П. Чакам с интерес резултатите от пробата...
П.П. Чакам с интерес резултатите от пробата...
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
А от какъв ДВГ е "новото" табло с оборотомера? Ако е от АБУ /примерно/ - вярвам, че ще са точни показанията. Мн. вероятно - от ААМ и АБС - също. Въпроса е дали по самото табло има маркировка, по която да се разбере...
П.П. Аз оборотомер си имам, едно друго проблемче /писал съм преди.../ ме издразва от време на време и интересът ми е малко-нещо като презастраховане и трупане на инфо за в бъдеще...
П.П. Аз оборотомер си имам, едно друго проблемче /писал съм преди.../ ме издразва от време на време и интересът ми е малко-нещо като презастраховане и трупане на инфо за в бъдеще...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”