Камери снимат на всеки светофар
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
абсолютно ЗА и с 2-те ръце, само тва е начина говедата с лачените коли да спрат да минават на червено и напряко през релсите. Трябва да се научим, стига с тая простотия по пътищата и навсякъде. Друг е въпроса, че тия коли обикновенно се водят на фирми които може и въобще да ги няма, така, че прави си говедото нарушения които се трупат на фиктивна фирма и той пак минава метър, тоест резултата е, че нищо не се променя - същите говеда ще продължават безнаказано по същия начин, а някой от нас, принуден от обстоятелсвата и от въпросните говеда ще бъде глобяван жестоко и наказван... 

И моя офис е близо до тази камера и аз минавам по 10-тина пъти на ден през това кръстовище. От статията не става ясно дали камерата ще заснема неправилните престроявания и спрелите автомобили в дясната лента близо до кръстовището, които пречат на завиващите надясно, т. е. вс. нарушения или ще се формализира само стоп линията.
Иначе и аз съм ЗА това да има ред и да се спазват правилата, но без да се дава възможност после да се интерпретира събитието.
Иначе и аз съм ЗА това да има ред и да се спазват правилата, но без да се дава възможност после да се интерпретира събитието.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:Ice___Cool написа:И аз съм за такива камери, трябва да има някакъв ред.
Но ме гложди нещо отвътре и се чуда - абе те хубу ще запишат номера на колата, ама после глобата на колата ли ще праснат, май трябва на водача, а как ще докажат кой е водача
Тука всеки адвокат ще ги обори в съда, поне аз така мисля - нека юристите да кажат дали съм прав. Глобите се пишат на водача, не на автомобила, като имат снимка само на автомобила как ще напишат глоба на Иван
глобата отива при притежателя на МПС-то.той оттам нататък да се оправя с това кой му е карал колата и ако иска да си зима парите от него.собственика е човека който носи отговорност за МПС-то и той си прави сметка на кой го дава ако не си прави плаща глоби и това е!!!на един приятел баща му го бяха щракнали на бул България за превишена скорост.и по пощата му дойде покана да отиде в КАТ.питат го ти ли си собсвеника на тая кола?!ако си ти няма кво да се обясняваш повече.плащаш си като ПОП и нищо не можеш да им кажеш.
Ай ся ми обясни как ще ме глобят - прява си едно ООД със седалище гр. Варна, бул. Вл. Валненчик 1 (това е адреса на катедралата мисля)
и основен капитал 5000 лв. и купувам кола на фирмата за 5000 лв. и нека си ме снимат. Къде ще ми пратят поканата за КАТ и кого ще намерят там? И като е на фирма кви точки ще земат от собственика? Ще ми земат колата ли, за минаване на червено?
Не ме разбирай погрешно, аз съм за културното каране и приветствам всяка добра идея, но ми се струма че пак някой се нагуши за сметка на данъкоплатците.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
нека ме снимат и ме глобят, ама друг път ще мине номера...в закона няма възможност да те глобят само на основание снимка...все още...има си цяла процедура, която няма как да се изпълни само на основание някаква си снимка...тъпанари, пак парите на данъкоплатеца се трошат за нищо...
П.С. Аз никога не минавам на червено, ако ще да е 3 през нощта и да няма кьорава кола...въпроса е на законност, а тая дума ТЪПИТЕ КУКИ не я знаят...
като променят закона, както е в Англия примерно, снимка, хоп 200 паунда глоба, нямаш право на обжалване ще се съглася, ама така да хвърлят прах в очите на хората, че нещо правят и да ни харчат парите не съм съгласен
П.С. Аз никога не минавам на червено, ако ще да е 3 през нощта и да няма кьорава кола...въпроса е на законност, а тая дума ТЪПИТЕ КУКИ не я знаят...
като променят закона, както е в Англия примерно, снимка, хоп 200 паунда глоба, нямаш право на обжалване ще се съглася, ама така да хвърлят прах в очите на хората, че нещо правят и да ни харчат парите не съм съгласен
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой разправяше че ако номера е напръскан с лак за коса камерите не могат да го снимат. Ама дали е вярно не знам
http://www.phantomplate.com/print_daily_mail.html
http://www.radarscramblers.com/product_ ... tector.htm

- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютно съм ЗА такива мерки. В София вече е станал некаф ад. Няма никъф толеранс на пътя. Никой не спазва нищо и не те пуска да минеш. Аз като пусна някой да мине пред мене и той се шашка,
: не може да повярва и седи и чака. В София трябва да се вземат мнооооого сериозни мерки за тфа движение. Всеки втори се престроява на трамвайната линия. Жалко че това трудно ще го отразат камерите
. Но като всички джигити получат по 2-3 честитки може и да им дойде акъла в главата макар и насилствено. Атова за закона, че не можели да ти вземат глоба само заради снимка. Споко те ше го измислат. Няма да ги сложат ей така просто тея камери. Пък и те правят със закона кфото си решат 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”