интересуваме как се представя Турбото при VW.знам,че е доста относителна тази тематика и затова казах опита с тях

yakuza_389 написа:здравейте,
...... по-специално ме интересува 1.7SDI на Lupo,.....?
naka_76 написа:
Само да вметна , че този мотор няма турбина
автовозите със здрави коли не пътуват за бгyakuza_389 написа:naka_76 написа:
Само да вметна , че този мотор няма турбина
леле наистина как съм го пропуснал да видяно сега проверих и наистина е така.извинявам се ще поправя заглавието.благодаря за поправката.а как ще коментирате факта,че дизеловите Лупо вървят на една цена с бензинките(поне в мобиле.бг)?малко няма логика,нали?
автовозите със здрави коли не пътуват за бгniks76 написа:
Rabbit_TDI написа:Нафта 1.82 с тенеденция да расте.Газ 0.92 с тенденция ако расте да е малко.Колко разход трябва ти дава дизела-колкото и да е икономичен се гори.
веселин написа:Rabbit_TDI написа:Нафта 1.82 с тенеденция да расте.Газ 0.92 с тенденция ако расте да е малко.Колко разход трябва ти дава дизела-колкото и да е икономичен се гори.
Колкото и да расте цената на дизеловото гориво - алтернативата биодизел също не е за пренебрегване,а така също и факта че винаги ще се намери и алтернативна доставка освен бензиностанцията - 50 стотинки на литър отстъпка
yakuza_389 написа:1.7SDI средно 4.4л/100км Х 1.82 =8.008лв
1.4i 60кс средно 6.2/100км + поне 1.5-2л газ отгоре =8.2 Х 0.92=7.544лв
като тук конете са равни(за повече разликата би била повечко в полза на бензиновия двигател)!а и газовата уредба?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 157 госта