Мюзик Айдъл приключи,браво на Невена
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
niviat написа:Много добри изпълнители . Не съм музикален специалист но всички бяха много добри. Само оня парцал Глория ме дразнеше. Само се буташе по циците и кусури намираше . Що не станеше тя да изпее и да покаже как - то на приказки и аз мога да го докарам.
И поне да седеше на стола като хората , а тя се изтегнала като в някоя кръчма , но нали си е развила таланта по кръчмите.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
niviat написа:niviat написа:Много добри изпълнители . Не съм музикален специалист но всички бяха много добри. Само оня парцал Глория ме дразнеше. Само се буташе по циците и кусури намираше . Що не станеше тя да изпее и да покаже как - то на приказки и аз мога да го докарам.
И поне да седеше на стола като хората , а тя се изтегнала като в някоя кръчма , но нали си е развила таланта по кръчмите.
Ааа развила го е

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.vbox7.com/play:9970bdf8
http://www.vbox7.com/play:f9ade35a
Всички бяха много талантливи и готини. Не знам защо винаги трябва да се плюе по някой? Невена спечели, защото е по-добра, но Теодор също е страшно добър. Ама българска работа, трябва да се плюе и псуе.
http://www.vbox7.com/play:f9ade35a

Всички бяха много талантливи и готини. Не знам защо винаги трябва да се плюе по някой? Невена спечели, защото е по-добра, но Теодор също е страшно добър. Ама българска работа, трябва да се плюе и псуе.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Евала на мацката, страхотно пя. На мен нито едно от момчетата не ми хареса, нямаше нито един с плътен овладян глас, само скимтяха. Особено оня отворения мишок с очилата дето една песен не изпя като хората, а се мислеше за голямата работа. Иначе Невена, Преслава и малката от Добрич бяха страотни.
Накрая като изпя "Излел е Дельо хайдутин" направо ме побиха тръпки, просто сцепи мрака с това изпълнение.
Накрая като изпя "Излел е Дельо хайдутин" направо ме побиха тръпки, просто сцепи мрака с това изпълнение.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Невена беше най-добра - дума да няма - с Дельо хайдутин направо скри шапката на всички - затвърди безапелационно победата
Обаче, колеги, никой не спомена какво ще стане с тия супер талантливи младежи след Мюзик Айдъл? И 12-те учатници, с 2-3 изключения, са си много добри певци. Просто нямат шанс за реализация обаче - щото в България, за да те слушат и да правиш някакви пари от пеене, трябва да си чалгаджия. Невенка е подходяща - красива, с големи ц...и, абе лъха на секс и може да пее. Обаче квотите за чалгаджийки вече са запълнени
Договор с Юнивърсъл рекърдс и албум - кой ще го купува бе, колеги - аз скоро не съм чул някой да си купи албум на когото и да било - сичко се тегли от интернет.

Обаче, колеги, никой не спомена какво ще стане с тия супер талантливи младежи след Мюзик Айдъл? И 12-те учатници, с 2-3 изключения, са си много добри певци. Просто нямат шанс за реализация обаче - щото в България, за да те слушат и да правиш някакви пари от пеене, трябва да си чалгаджия. Невенка е подходяща - красива, с големи ц...и, абе лъха на секс и може да пее. Обаче квотите за чалгаджийки вече са запълнени

Договор с Юнивърсъл рекърдс и албум - кой ще го купува бе, колеги - аз скоро не съм чул някой да си купи албум на когото и да било - сичко се тегли от интернет.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”