и така-днес е 2ри юни...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Чет 02 юни 2005 13:10

тук на Янко Сакъзов всичко беше спряло...както си му е редът

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 02 юни 2005 13:46

офиса ми е до НДК и като погледнах през джама имаше спрели хора, коли не минаваха, ама щот съм в малка уличка...иначе не вярвам цариградско шосе или сливница да са се спрели :cry:

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Чет 02 юни 2005 16:18

В мойта стая в офиса всички уважихме подвига на героите. В коридора обаче тракаха токчета нагоре-надолу. Странни хора. Колкото и да сме се овълчили, да сме се вглъбили в собствените проблеми и т.н., пък не се изисква кой знае какво - веднъж в годината за една минута е. Ебати израза на простотия!

Като бях в гимназия в САЩ - ебати, тъпите янкита всяка божа сутрин, като добри пионерчета, пееха химна в строй по класните стаи!

Ние една минута мълчание веднъж годишно не можем да запазим!

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 02 юни 2005 17:16

Аз стоях и за лош мой късмет носех бойлер и го държах 2мин докато се сетя да го пусна на земята :oops:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 02 юни 2005 19:18

Аз бях в подлеза на НДК и хоратя си бяха спряли ... не можах да видя колите на улицата защото и аз не мърдах ...... но сирената едва се чуваше а бях на 5 метра от входа ... може да не са чули .... колкото и смешно да звучи ако не обърнеш внимание че е дванайсет и си в кола със заворени прозорци .. и не чуеш сирената ..... мислил съм обаче че има хора дали живота си за страната ..... а пък доста нехаят ... както съм мислил, че 4 000 000 000 години съществува тая планет а хората последните 200 години и е**ха мама..... :?

да не стане някой ден " Поради строеж на новата трансгалактическа магистрала планетата ви беше насрочена за унищожаване. Приятен ден."

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 02 юни 2005 19:30

Аз бях срещу гуми център "Радиал" под моста Чавдар. Колите не спираха, но хората на бензиностация Петрол си чакаха, даже и служителите стояха прави и не мърдаха. Отдадохме дължимата почит с 3 минути мълчание на великите Българи и на майка България.

Потребителски аватар
!!!xi6tnika!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот !!!xi6tnika!!! » Чет 02 юни 2005 20:05

..аз пък по това време то4но преминавах през семинарията за към радиото и по време на сирените вси4ки коли спряха!!!!а знаете там колко е натоварено движението...

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 05 юни 2005 23:08

аз точно тоя ден бех , у СОФИЯ, и звани тел. и излизам отвън да приказвам( тъкмо завиха сирените), и гледам некви си хора седят мирно, и аз тъпото докато се сетя ............ ама се спрях де(макар и малко късно) , иначе като завиха сирените, се сетих за какво вият,останала неква капка възпитание

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 06 юни 2005 9:45

въпреки че ми е мъчно като гледам другите те не ме интересуват.не е имало втори юни на който аз да не стоя прав с ръка на сърцето.някои приятели ми се смеееха на времето ама то толко им е акъла.то в днешно време никой на нищо не учи малките (не че аз съм много голям 20 години) те повечето не знаят кой е Ботев вие очаквате от тях да стоят прави.е как ше стоят като повечето го свързват това име с столичния булевард и най-много с футболния отбор.тъжна работа.аз настръхвам като чуя сирените и химна на българия а някои хора ги е срам да покажат уважение случайно някой да не ги сметне за тъпаци.други пък не могат да отделят 1 минутка от шибаната си ГОДИНАда се спрат и да се замислят малко кои са къде живеят и на кого го дължат сичко това.немам думи.живи и здрави сички.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 06 юни 2005 10:43

е аз съм родом от враца та да кажа и аз
спомням си навремето като засвиреха сирените и целият град ставаше като снимка, нищо не мърдаше, даже съм виждал влака да спира и някак това създаваше много готина атмисфера, та такива спомени пазя, сега не на всеки 2-ри си ходя, но винаги го почитам празника

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 13 юни 2005 13:20

я вижте на какво попаднах, срам голям значи ей
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... apsed&sb=5

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 13 юни 2005 15:50

никой ли не го вълнува простотията която пълзи по хората, даже и на такива мероприятия

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 13 юни 2005 16:09

Просто страх ме хваща като се замисля по събитията в тоя линк. Честно казано, мисля че това е по-добре даже да не се и коментира, защото ще се леят люти приказки, а в крайна сметка - какво от това че го коментираме. Човека добре го описал и коментирал.

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 13 юни 2005 16:15

ми ако видиш 4-тото мнение, някой е решил да го популяризира, аз ги знам хората в тоя сайт www.visit.vratza.com и да се избегне подобно нещо занапред

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 13 юни 2005 16:25

AKO E ВЯРНО това, което духът е написал........ Нямам думи просто... Не знам до къде може да стигне простотията на нЕкой хора.... Батмилко, с популяризиране на тази тема НИЩО няма да стане!!! Докато в главите на тези хора е само пиене, чалга и ебане.... Ефект никакъв. Даже може да има ОБРАТЕН ефект - други малоумници да си кажат: "Лелееее, глей къф кеф е било. Аре другата година и ние да идем"... Жалко, жалко за тази държава.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”