Станах таткоооооооо :) Вече и снимки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vaalentin70
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето я и нея -моята принцеса ВЕСЕЛА
Интересно нещо е това живота - снощи в 12ч като го видях това същество, отблизо то плачеше - погледнах го и в този момент усетих че вече и от моите очи текът сълзи. Слизайки надолу по стълбите усетих че в този момент от мене нещо се откъсна и вече не съм момче. Прибрах се и с тъста с почерпихме - легнах си след това и цяла нощ не можах да заспя - все това същество ми беше пред очите, днес като я видях и тя ме погледна и пак потекоха сълзи в мойте очи - незнам защо. Не съм плакал от дете

Интересно нещо е това живота - снощи в 12ч като го видях това същество, отблизо то плачеше - погледнах го и в този момент усетих че вече и от моите очи текът сълзи. Слизайки надолу по стълбите усетих че в този момент от мене нещо се откъсна и вече не съм момче. Прибрах се и с тъста с почерпихме - легнах си след това и цяла нощ не можах да заспя - все това същество ми беше пред очите, днес като я видях и тя ме погледна и пак потекоха сълзи в мойте очи - незнам защо. Не съм плакал от дете

Последна промяна от hristian37 на Съб 09 юни 2007 9:33, променено общо 1 път.
ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,
Да ти е здраво, весело и щастливо.
Да ти е здраво, весело и щастливо.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”