Донесъл съм си автомобил от чужбина. Обмитил съм го.
Сега трябва да го регистрирам в КАТ. Каква е процедурата там.
И колко мога да го карам с транзитните номера преди да го регистрирам?
регистрация на автомобил в КАТ
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
1. Значи трябва да имаш платен данък и гражданска отговорност - защо на нещо което няма български номера все още никой неможа да ми отговори - казаха плащай те после ще ти напишат номера на колата отгоре с химикал.
2. Платена такса пожарогасител - талонче срещу 1 левче че са ти го проверили дали го имаш, 5 лв беше за попълване на декларацията май, 10лв такса канал, 80лв екотакса, регистрационни табели 47лв + разни таксички по банкови преводи - ала бала май се събираха кам 180-200лв. общо после ми...винетка и си щастлив притежател на регистрирано МПС. с гражданската и данъците и винетките май към 500лв струва участието в играта
))))
Поздрави
ZB
http://autodiags.net-bg.net
2. Платена такса пожарогасител - талонче срещу 1 левче че са ти го проверили дали го имаш, 5 лв беше за попълване на декларацията май, 10лв такса канал, 80лв екотакса, регистрационни табели 47лв + разни таксички по банкови преводи - ала бала май се събираха кам 180-200лв. общо после ми...винетка и си щастлив притежател на регистрирано МПС. с гражданската и данъците и винетките май към 500лв струва участието в играта

Поздрави
ZB
http://autodiags.net-bg.net
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-щ
С транзитните номера не го карай много-много защото си доста апетитна хапка - документално колата се води почти ничия .....
Re: :-щ
bowdown bowdown bowdown bowdown Най-добрият съвет в темата.zaio_baio написа:С транзитните номера не го карай много-много защото си доста апетитна хапка - документално колата се води почти ничия .....

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :-щ
zaio_baio написа:С транзитните номера не го карай много-много защото си доста апетитна хапка - документално колата се води почти ничия .....
но можеш да си направиш автокаско с транзитните и много-много да не ти пука от апашите

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”