смяна на 1.8 абс с 2.0абф
- ishodov
- Автомобил: Passat Corrado
- Двигател: BMR 2007 VR6 1994
- Контакти:
смяна на 1.8 абс с 2.0абф
някои ще се навие ли да направи смяна на 1.8 абс с 2.0 абф на моето венто (намерил сам си двигател със инатлацията и почти всичко към него) сериозен съм
- pechatara
- Автомобил:
- Двигател:
моито скромно мнение е че може да си ползваш твоите карета и полуоски не трябва да минаваш на 5 болта,но колекторите ще трябва да смениш бензиновата помпа също както и лостовата система щом ще слагаш скоростите със жилата.Ползваш си планките и тампоните от 1.8 мотора за друго не се сещам сега. Успех със начинанието 

според мен полуосите и каретата трябва да смениш, за да си сигурен, че няма да те предадът, защото според мен ще го направят...каретата дето ги слагат на абф, както и полуоските са видимо доста по-големи! На 5 болта не е нужно да минаваш, въпреки че е мания(виждал съм само едно венто с 5 болта и то беше вкарано от щатите!), обаче отзад трябва да минеш на дискове, както и отпред на по-големи...ако държиш на четирите болта варианта е 280мм от G60. Ако купето ти е GT би трябвало отпред да си с 256мм, които ще те държат като за начало, но не ги надценявай и ги смени с 280мм.
Edit: КАто се замисля, щом отзад си с барани, нито си с GT купе, нито си с 256мм отпред.....сигурен ли си, че само лайсните не са GT?!
Edit: КАто се замисля, щом отзад си с барани, нито си с GT купе, нито си с 256мм отпред.....сигурен ли си, че само лайсните не са GT?!
- ishodov
- Автомобил: Passat Corrado
- Двигател: BMR 2007 VR6 1994
- Контакти:

проблема е че все още незнам кои ще го монтира
Последна промяна от ishodov на Сря 06 юни 2007 21:39, променено общо 1 път.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994