Помогнете VW GOLF 3 или RENAULT LAGUNA ?
Помогнете VW GOLF 3 или RENAULT LAGUNA ?
Значи,имам възможност за 1000 евро да си купя Голф 3 94 година и Лагуна 94 година?Кажете ми коя кола си заслужава,и коя повече ше изкара,по малко ше харчи като не говорим за ГТИ изпълнения,и като подръжка коя е по евтина?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
имаше такава тема преди
за лагуна
НЕ се замисляй и миг!!!!!!!!!!!!!!
Има познати с всевъзможни рена....няма един който да казва че са здрави!!!Всички се оплакват че се чупят!то коя кола ли не се чупи...ама някои повече...нещата просто са си така...не е измислица това...
вярно е че вози ама какво от това

НЕ се замисляй и миг!!!!!!!!!!!!!!
Има познати с всевъзможни рена....няма един който да казва че са здрави!!!Всички се оплакват че се чупят!то коя кола ли не се чупи...ама някои повече...нещата просто са си така...не е измислица това...
вярно е че вози ама какво от това

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преди Голф-а карах Лагуна '95 1.8 95 коня.....много добра колица ма са й малко множко килцата за тоя двигател, при тези характеристики Голфа ми е много по пъргав..... Лагуната ми беше със фабрична Газ инсталация с 80 ли та 60 литра бутилка и багажника й е огромен.....за семейна кола хич не е зле...... но пак казвам, зависи за кво ти е, Голфа по принцип е малко по-скъп ако не се лъжа..... 

Вижте сега,аз съм даскал по физическо и май няма да мога да и смогвам на Лагуната,а инче външно нема спор,направили са я хората перфектна за тея пари и е по готина от Голф 3,но вътре па на мен Голфето ме по кефи,некси по реално е всичко,докато в Лагуната се едно сядаш в самолет,яко компютри ти говорят,некви климатици,а и е дълга и нема да може жената да я паркира и се ше я смлати.А аз яко съм навитарка на двувратка Голф 3,незнам зашо ама май е по лек и по пъргав ми се струва,а и е по къс та и жената нема да я мислим.оооооооооооооооооооооофффффффффффффффф,аре дайте още малко инфо и да взимам нешо ново че с моя Голф 2 1.6 85 година съм заникъде.

- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
Абе то хубу си даскал по физическо .... ама като ти гледам аватара ..... на какво ги учиш дяцата?
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
M4r1qn написа:Golf естествено, но не с две врати. Двете врати освен че ти създават неудобство нищо друго не правят. Френските коли са отлични на дизайн и глезотии но немската кола отговаря набългарските разбирания - за никкави пари много придобивки
ЩО? Аз карам само двувратки(CALIBRA, BMW COUPE, GOLF3) и не мисля скоро да е с повече врати, проблем има този който се вози отзад

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”