Колеги моля някой да каже дали е много консумацията на загасена кола .
Та значи махам клемата на + и меря със мултицет и ми показва че има 0.75 А започнах да махам бушоните един по един , и се оказа че на бушона за запалката , радиото и часовника.
Та може ли да лапа толкоз много ток защото два дни вече паля трудно и свирят ремаци докато не позагрее колта.
Благодаря на всички

Отечка на Golf2
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявам се колега аз май не съм обяснил проблема точно.
Казаха ми че може би имам отечка някаде и за това ми пада акумолатора и аз се захванах да видя дали е така! Откачих едната клема на акумолатора и и измерих че консумацията на загасен мотор ми е 0.75A и ми се ще да разбера това дали е нормално?
Казаха ми че може би имам отечка някаде и за това ми пада акумолатора и аз се захванах да видя дали е така! Откачих едната клема на акумолатора и и измерих че консумацията на загасен мотор ми е 0.75A и ми се ще да разбера това дали е нормално?
Последна промяна от kikotv на Нед 10 юни 2007 16:12, променено общо 1 път.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
тоци
Ако е 0,75мА няма проблем, но ако 0,75А си е сериозен проблем. Виж да не ти е вързан и някой друг консуматор към запалката. Обикновено захранващия и кабел е най-привлекателен заради якия бущон и наличието на постоянно захранване. Там най-често връзват аларми и музики. Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”