Отвори за колони в Passat '91

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
fadroma
Автомобил:
Двигател:

Отвори за колони в Passat '91

Мнениеот fadroma » Нед 10 юни 2007 13:36

Интересува ме някой дали знае каква е големината на отворите за колони при Passat комби '91. Колата не е моя, та да не се разкарвам сега до пича, който ме пита и ви питам вас. В предните врати има ли отвори, или в таблото, или отзад и какви размери са!

Е от тия Пасати е колата:
http://www.autostankov.hit.bg/images/Cimg0062.jpg

Мерси предварително ...

fadroma
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fadroma » Нед 10 юни 2007 16:47

Айде де, никой ли не знае?

Всъщност ходих преди малко на оглед, но не мога да определя с точност какви са, особено тези в таблото. Какъв е размера на говорителите в таблото? А и разглобяването как става, така като го пипах май цялата мрежичка е капак, който се издърпва, ама не смея да го пипам, че после пича да не ми се кара ;)

Отзад като ги гледах отворите май са 4x6" или поне така изглеждат, ако се съди по капака над тях. Де да знам, отдолу може и да са кръгли 13-ки!

И друго ме интересува ... кабели има ли си в тия говорители или трябва да се занимавам да окабелявам?

Цялата работа е, че човека иска да си прави качествена музика в колата. Така като му гледам вариантите, май ще е най-добре на мястото на релсата в багажника да направи една кора и на нея да сложи две елипси 6x9" и в багажника една бас каса. Пък отпред в таблото или 10-ки или 13-ки говорители, но не знам с точност размера. Надявам се някой от Вас да ми подскаже ... ;)

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Нед 10 юни 2007 21:22

Отпред в таблото са 10см говорители,мрежите се махат,като ги надигнеш с отверка,хванати са на щипки.Отзад са 4х6 инча,но при положение че твоя човек иска "качетвена музика" нито тия на таблото,нито тия отзад ще му спомогнат да си реализира идеята :wink: Най-удачният вариант е да се сложат говорители във предните врати и високи на таблото (компонентна система),и отзад,както ти спомена една кора и нещо в багажника.Успех в начинението :idea:

fadroma
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fadroma » Нед 10 юни 2007 23:47

Мерси!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”