Bobby_ написа:Повечето хора които бяха на събора видяха битката между мен и него....
та по повода:
1: Спря и прояви буден интерес какво се случи с мен...
2: На стълбицата каза нешо много важно! "КУПАТА ЩЕ СИ Я ВЪРТИМЕ!!!".....
БЛАГОДАРЯ ТИ ВЕЛКООООО !!!!!!
пп. Това не означава че съм се предал!!! когато кажеш.... пак! просто ме човърка благодарноста в мен!!!!

Ти пък и ти

Чудо голямо е станало все едно

Правиме го за кеф, не за пари и не мисля, че е определящо кой първи, кой втори...важна е тръпката

Аз честно казано изобщо нямах намерение да карам, даже бензина не знаех дали ще ми стигне (дойодх на пистата в резерва), да не говориме, че колата си ми беше с нормални гуми, бастуба, предните амортесори на максимум меки...абе всичко както я карам всеки ден (в смисъл не съм се готвил за състезание)

Ако имах нагласата щях да си взема поне сликовете

А тогава не те виждах

Имам някакъв смътен спомен, че моето най-добро време е било 1.02.ххх, а твоето 1.05.ххх... което ме навежда на мисълта, че няма как да ме биеш, предвит тия времена

Иначе нямаш никакъв проблем относно пускането пак, за мен ще е удоволствие. Ама тоя път и аз като теб ще сложа сликове и ще сваля поне резервната гума, тубата и разни такива глупости
Иначе се радвам на победата като цяло, в началото си мислех, че и 3ти няма да стана, предвит обстоятелствата с нагласата дето казах по-горе

Колата ми се държа доста прилично за такава конфигурация на окачване/гуми, което мене лично ме изуми. Макрче на 2-3 пъти задницата ми реши, че трябва да си ходи, ама аз нали съм майсторче та се оправих набързо

Дори и с Поршето като се пуснахме на втората обиколка се забавих заради едно занасяне на задницата и най-вероятно това ми попречи да го бия....
Използвам случая да поздравя всички организатори и най-вече участници!!! Евала момчета, мисля, че сами видяхте колко по-голяма е тръпката и кефа на писта, отколкото на драг (примерно)

Аз да си призная си и бях малко превилегирован, щото все пак имам сигурно 1000 км навъртяни на тая писта, но въпреки това си мисля, че това не е чак толкова голямо преимущество. Особено като се има предвит, че след ремонтите на пистата (бързи банкети, нова настилка) тя няма почти нищо общо с това, дето беше преди и на което аз бях свикнал
Пак казвам: БРАВО НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ !!!
П.П.: Боби с тебе ти обещавам, че ще се пускаме при първа възможност!!!

Па може и некой друг фандък да ти пусна