Пасат Б5.5 1.9 ТДИ - какъв разход ви дава ?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
vessonik написа:AFN-1.9 TDI,100кс, Пасат 3/1996г.-6.5-7.0 на градско и 4,5-5,2 извън града.Колата е на 10 годинииии
Първо, двигател AFN е 110 к.с. (друг е въпроса че тези 10 може отдавна вече да са избягали). Второ, с този двигател, а и тази година няма как да е Пасат 3 (ако изобщо има такова нещо - има В1-В6, с междинен (като номерация) модел В5.5 - справка тук и тук)
- pasatronic
- Автомобил:
- Двигател:
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
longora написа:Момчета имам и още един въпрос .... когато спирате дава ли ви на борда разход, защото аз когато спирам ми дава 6-8-10-15л разход .. защо така прави имате ли идеии ?И още нещо... то не е за тази тема но за да не заливам форума ще пиша тук ... снощи си вдигнах възглавничката на подлакатника защото си бях оставил ключовете от нас вътре и когато тръгнах за го затварям стигна до едно положение и си остана на половина отворен .. някой знае ли как се поправя това нещо? Благодаря предварително
На мен без климата ми дава (борд компютър) около 0.8- 0.9 л/час разход. Ако е с климатика се движи от 1.1 до 1.4 л/час
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
longora написа:Извинявай Kalin72 малко съм разсеянАми отчитам по борда. Сменил съм всички ремаци ролки и филтри... без този на климатроника мисля. По какво разбрах че след като ги смених вдигна разхода. Ами преди да ги сменя на борда когато колата работи на место показваше 0.6л за 4ас а с климата стигаше до 1л на 4ас. Сега на место дава 0.8л/ч а с климата 1.4л/ч. Да не би да трябва да се разработи ли не знам и аз
Stivi сменил съм ангренажа .. от него ли да е ?
Я иди да ти погледнат ремъка да не е едно зъбче на някъде/вероятно назад/
Здравейте всички от мен. Мисля, че въпрос от вида "колко ти харчи в София" е нещо, което не може да бъде зададено освен риторично. имам Пасат '03 1.9 ТДИ 130КС. Харчи според зависи. Миналата седмица като се заврях в центъра в два поредни дни, тръгни спри, единия ден даде 14Л/100км, а другия ден - 20Л/100км. Но ако го кара човек вечер, или ако няма много коли (може и когато е тук Дж. Буш) пада на 7.0. Освен това в София едно минаване по цариградско шосе може да окаже благотворен ефект на мислите за харченето. В СОФИЯ НЯМА МНОГО. ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. Дали е наред колата може да се прецени само по извънградското
Ето сега мисля да запитам.. и вашите коли ли бръмчат трещят и не вървят, като попаднете на кофти нафта? Имам чувството, че вече не се продава дизел, а някакъв газьол. Имате ли идея къде НЕ слагат добавки към горивото. Имам желание да карам с чиста нафта, а не с някаква неясна попара, за да се чудя по-рядко, засто не ми харесва звука на двигателя 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
vladi2k написа:.. и вашите коли ли бръмчат трещят и не вървят, като попаднете на кофти нафта(
Дори и когато нафтата не е добра в най-лошия случай се усеща като по слабо ускорение,недостатъчна мощност и евентуално пропушване ама за да бръмчи и трещи или найстина си сипал газьол или имаш сериозен проблем

Върни се в “Дизелови агрегати”