Странен шум в скоросната кутия
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
ta6koo написа:не защо
Аууу ама това е много важно...ами ако ти е нахакал несъответсвущо на нормите масло????нари след 10 000 всички отива по дяволите!Ами ако се наложи да доливаш???Питай и не само питай ,ами поискай някоя празна опаковка от налятото масло..ама ти си безрасъдно доверчив човек!!!ще си изпатищ рано или късно..майсторите надушват такива като тебе като копои на лов за едър дивеч!!!ще те одерат(те между другото вече са те одрали за ремонта....взели са ти доста повече от нормалното!).......Ако искаш да си спокоен стоиш му на главата на майстора и му даваш да разбере,че си наясно с нещата....аз лично така съм побъркал(и съм се спасил съответно поне от 10-на мошеника!)...майсторите трудно ме изтрайват защото не могат да ме излъжат...това ми е и един от тестовете дали се канят да ме прекарат..кажат ли отивай си и ела след 2 дни за колата...аз си отивам..ама заедно с колата!!!!!!А пък и като им тръсна,че ако я карат така ще им върна поне 10% от клиентелата(поради естеството на професията ми)съвсем им се такова такованото(става въпрос за онези полуграмотни малоумници решии да забогатеят бързо и най-вече на наш гръб!-не говоря за честните и интелигентни момчета на които и аз разчитам за помощ!!!(да са живи и здрави...и тези от тях дето са във форума..нищо,че се драча от време на врме с тях!)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”