Скрост на чистачките
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
leavon написа:Какво ти е лостчето и каква скорост нямаш??
Нямам движение надолу, т.е. скорост, при която чистачките да се движат на интервали, имам само нормално движение и бързо движение на чистачките и като дръпна лостчето към мен пръскане на вода и три маха на чистачките, като го бутна напред, задна чистачка, а като го задържа и вода
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:leavon написа:Какво ти е лостчето и каква скорост нямаш??
Нямам движение надолу, т.е. скорост, при която чистачките да се движат на интервали, имам само нормално движение и бързо движение на чистачките и като дръпна лостчето към мен пръскане на вода и три маха на чистачките, като го бутна напред, задна чистачка, а като го задържа и вода
И аз си мислех, че нямам и 4 години се ядосвах на немеца как може да НЕ измисли такова нещо. И така до един хубав ден, когато се наложи да разглобявам тази част на колата (вече не си спомням защо). И когато разхвърлях плочките на мигачите и чистачките и щях да ги смазвам, забелязах, че има едно пластмасово клинче сложено така, че пречи точно на това движение на лоста на чистачките надолу. Предположих, че за тази кола не е предвидена тази функция и че или няма реле, или не е свързано с тоците. Въпреки това реших да рискувам. Махнах това клинче и оттогава си имам пълноценни чистачки.
Дано и при теб да е така...
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Krasi написа:Съжалявам, може да съм тъп, но пак не разбрах, това и при Г2 ли е така или не? Може ли някой да ми отговори на въпроса с да или не, а не да ми обяснява накъде си набутва лостчето на чистачките?
Недей да се нервиш! Какво се крие за теб зад думата "това". Ако бъдеш по-конкретен, може и да се намери някой да ти даде конкретен отговор!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”