жило за ръчната
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
жило за ръчната
колеги каква е разликата между жилото за г2 и г2 синхро - при мен са 2 жила (до жсяко колело по 1) - отивам в магазина и питам и ми казват 20 лв 1то викам добре ама съм с синхро и те "ааааааааа то сяяяяя ми нямам го ми то по поръчка трябва щото другите жила са си обикновени автомобилни жила ама твойто е друго" и колко пари "ми 50-60 лв парчето" та въпроса ми е кое е различното като отзад няма значение че съм с носачи пак съм си с барабани и колелетата са на същото място и лоста на ръчната е на същото място ?!?!? тогава ??!?!? ако някои знае да помага. благодаря предварително.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
за синхро ли ? и каде щото аз проверих в аутохит
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
ChernoGTI написа:mhihi 22 е парчето
ей ГАД

п.п мигачите са 10 лв

- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
biostrong написа:ChernoGTI написа:mhihi 22 е парчето
ей ГАДщо си си сменил ника и ми се хилиш тука
п.п мигачите са 10 лви тва е !

-
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли да попитам... аз нещо
за жилото на ръчната и по-специално за на Голф 3 ръчната.. бе все ми свети гадната лампичка
сменихме жилото и след време пак .. Колегата който е пуснал темата.. извинявам се но понеже си пуснал темичка Жило на ръчна.. и много се надявам чрез твойта темичка някой да ми помогне
сори още веднъж

snooperchi написа:Може ли да попитам... аз нещоза жилото на ръчната и по-специално за на Голф 3 ръчната.. бе все ми свети гадната лампичка
![]()
сменихме жилото и след време пак .. Колегата който е пуснал темата.. извинявам се но понеже си пуснал темичка Жило на ръчна.. и много се надявам чрез твойта темичка някой да ми помогне
сори още веднъж
![]()
![]()
Че ква връзка има жилото с лампата,по-скоро лоста на ръчната не натиска прекъсвача.
snooperchi написа:Може ли да попитам... аз нещоза жилото на ръчната и по-специално за на Голф 3 ръчната.. бе все ми свети гадната лампичка
![]()
сори още веднъж
![]()
![]()
Виж си нивото на спирачната течност

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”