ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ.....
.........
1. НИКОЙ ОТ НАС (поне доколкото знам) НЕ ПОДКРЕПЯ УЛИЧНИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ!!! Аз затова не ходя на ОМВ.....
2. Имах идеята съревнованията да се състоят на определени за целта места А НЕ ПО УЛИЦИТЕ!!!
Вече видях колко хора са сериозни по темата и колко дъвчат семки и се забавляват като спамят......
Темата според мен е сериозна и има добри идеи от колеги....
Визирам идеята на Велко за Драг и Трак подраздели
Някой беше писал за спаменето по темите.....
Според мен глупаците рано или късно ше спрат да пишат простотии и РАЗДЕЛА ще се изчисти.....
А и все пак по някъкъв начин трябва да се пренасочат новоизгряващите улични състезатели към пистата..... кой знае може и да има някой с огромен потенциал и да му провърви в състезанията (професионалните)
"Уличните" рацери явно не разбират че за по нататъчно израстване в спорта им трябват спонсори!!! а те не се намират като профучат покрай някой който има възможност и желание за подпомагане на автомобилния спорт в БГ. Най много да си откара някоя майна или нещо друго.
Подобренията на колата понякога надвишават уменията на шофера и следва най-гадния ефект от всичко. За да се научиш да овладяваш колата си при екстремни условия, трябва практика А ТЯ НЕ СЕ ДОБИВА НА УЛИЦАТА!!!! Там където трепериш да не сплескаш някой друг участник в движението който ти е застанал на траекторията.....
Мога да говоря още много като изхождам от собствен опит и споделям мое ЛИЧНО мнение с което не ангажирам никой.......
1. НИКОЙ ОТ НАС (поне доколкото знам) НЕ ПОДКРЕПЯ УЛИЧНИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ!!! Аз затова не ходя на ОМВ.....
2. Имах идеята съревнованията да се състоят на определени за целта места А НЕ ПО УЛИЦИТЕ!!!
Вече видях колко хора са сериозни по темата и колко дъвчат семки и се забавляват като спамят......
Темата според мен е сериозна и има добри идеи от колеги....
Визирам идеята на Велко за Драг и Трак подраздели
Някой беше писал за спаменето по темите.....
Според мен глупаците рано или късно ше спрат да пишат простотии и РАЗДЕЛА ще се изчисти.....
А и все пак по някъкъв начин трябва да се пренасочат новоизгряващите улични състезатели към пистата..... кой знае може и да има някой с огромен потенциал и да му провърви в състезанията (професионалните)
"Уличните" рацери явно не разбират че за по нататъчно израстване в спорта им трябват спонсори!!! а те не се намират като профучат покрай някой който има възможност и желание за подпомагане на автомобилния спорт в БГ. Най много да си откара някоя майна или нещо друго.
Подобренията на колата понякога надвишават уменията на шофера и следва най-гадния ефект от всичко. За да се научиш да овладяваш колата си при екстремни условия, трябва практика А ТЯ НЕ СЕ ДОБИВА НА УЛИЦАТА!!!! Там където трепериш да не сплескаш някой друг участник в движението който ти е застанал на траекторията.....
Мога да говоря още много като изхождам от собствен опит и споделям мое ЛИЧНО мнение с което не ангажирам никой.......
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:.........
Там където трепериш да не сплескаш някой друг участник в движението който ти е застанал на траекторията.....
Че кой трепери .....??? това наоколо не са хора и коли, а са храсти и дървета ..
шегичка ....
. не се ядосвай ...но няма да позволят такъв раздел във форума ....форума е добре да си тъпче на едно място ...вечните теми за, масло, термостат, загуба на обороти, разход ...и тн ......... а да ..сложиха ни да разбираме за рожден ден ...гхахахах ... а може ли да знаем кой от потребителите иска неангажираща връзка и секс за една нощ?
Явно така е най-добре и лесно......
Аз не съм особено в час какъв е проблема?!?!?
Има забележки за правописа..... ОК > трие се мнението или се поправя
Има забележки за цензура.... ОК > трие се мнението или се поправя
Имаме си ЯК спам по темата..... ОК > трият се мненията с които се оаква темата и ......
Нали това е форум на Фолкваген манияците.... Аз съм такъв!!! И ми харесва да си модифицирам колата. Като мен има поне 100 юзъри тук....
Като си направи някой колата и като го изпревари някой колега това не е ли повод за развитие? > от там и прогрес....... >от там и обръщане към колеги за помощ > ........
Сега разбирам защо Волен и Пацо и някои други хора не споделят опит и знания тук......
Не се ядосвам! ни най- малко..... Просто разсъждавам пишейки (доколкото ми се отдава) 
Аз не съм особено в час какъв е проблема?!?!?
Има забележки за правописа..... ОК > трие се мнението или се поправя
Има забележки за цензура.... ОК > трие се мнението или се поправя
Имаме си ЯК спам по темата..... ОК > трият се мненията с които се оаква темата и ......
Нали това е форум на Фолкваген манияците.... Аз съм такъв!!! И ми харесва да си модифицирам колата. Като мен има поне 100 юзъри тук....
Като си направи някой колата и като го изпревари някой колега това не е ли повод за развитие? > от там и прогрес....... >от там и обръщане към колеги за помощ > ........
Сега разбирам защо Волен и Пацо и някои други хора не споделят опит и знания тук......

- joro_g400
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тази тема е обречена на Спам поради простата причина че самата тема е Спам.
Обрьщам се кьм хората с някакьв опит в шофирането
Вие бихте ли позволили на някои 18 годишен пи.....ю които Мама му е купила що-годе бьрза кола да се равнява с вас ами недаи си Боже се обьрне на пистата и стане най-лошото вие ПРОФИТА как ще обясните на близките му че някои решил да покаже по-спортно каране и организирал половината форум в една необмислена и пак казвам детинска постьпка.(АЗ ИМАМ НАЙ-БЬРЗАТА КОЛА )
И изкам да кажа на тези които изкат да се доказват като карачи да се вземат лиценз за такива и да се пренасочат кьм определената професия
И мисля че ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ ще отшуми като Спам тема
Вие бихте ли позволили на някои 18 годишен пи.....ю които Мама му е купила що-годе бьрза кола да се равнява с вас ами недаи си Боже се обьрне на пистата и стане най-лошото вие ПРОФИТА как ще обясните на близките му че някои решил да покаже по-спортно каране и организирал половината форум в една необмислена и пак казвам детинска постьпка.(АЗ ИМАМ НАЙ-БЬРЗАТА КОЛА )
И изкам да кажа на тези които изкат да се доказват като карачи да се вземат лиценз за такива и да се пренасочат кьм определената професия
- dan4o_golf2
- Автомобил:
- Двигател:
абе да има тръпка ..... а на улицата е най голяма ама и рискет е най голям .... такаче аз съм 50% за и 50% против.... иначе на писта съм за 100%.....между другото предизвиквам некой от моя клас до 55 коня
)).... ама чакайте вие като ми дойде КРа ще се се пускам с по ГОЛЕМИТЕ .... поздрави на всички колеги

joro_g400 написа:Тази тема е обречена на Спам поради простата причина че самата тема е Спам.
Ти би ли приел покана от 18г. пи.....ю ?
Най- малкото преди да се организира такова състезание (на писта) всеки проверява дори и тайно възможностите на другия шофьор.....
Тук става въпрос на аматьорско ниво а не на професионално.....
Много добре знаеш какво изисква професионалното ниво....