Пустите релета и пустите фарове

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 11 юни 2007 10:19

На 55/60 , да допълнителния кабел трябва да компенсира загубите в стандартната инсталация и да си проличи.

Потребителски аватар
Emo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Emo » Пон 11 юни 2007 13:51

zfa159 написа: . . . Само им трябва малко реглаж че единия бие в ляво леко ама това е дребна мъка.

Абе колега не съм много съгласен, че е дребна, щото аз съм 'цайс' и след 12 часа пред компютъра някой като ми 'блесне'
три минути гледам кръгове. Е през тия три минути се моля пътя да е там където си мисля и ако може да е 'чист', както и се боря с неустоимото желание да обърна на ръчна и да настигна юнака с 'бластерите', ако се размина с него, преди това (засега успявам), разбира се.

Успех.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 12 юни 2007 18:42

Е той свети наляво ама не нагоре и е малко (като седя пред колата не ми боде очите :) ).
Иначе те разбирам защото моето предно стъкло е много надрано (че вътре и найлона се е поразлепил и е на дребни балончета) и като кара някой срещу мен независимо с какви фарове карам насляпо понеже от самото стъкло блести страшно много в очите ми (т.е. ти съчуствам :) ).

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Вто 12 юни 2007 18:49

L&R написа:На 55/60 , да допълнителния кабел трябва да компенсира загубите в стандартната инсталация и да си проличи.

има разлика доста осезаема на дневна светлина при това до фаровете иначе стигат 11.и нещо волта а с кабела 13 и нещо
Като направа релетата ше снимам и ше опиша подробно кое как и защо ще го праа със професионалист така че ше е 100% работата :P

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Вто 12 юни 2007 23:12

При мен напрежението се качи само с 1.2 V,а осветеноста около 50 % нагоре

Върни се в “Направи си сам!”