Въпроси за бутала от КР/ПЛ
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпроси за бутала от КР/ПЛ
някой с отворен КР/ПЛ мотор при горна мъртва точка случайно да е забелязал част от челото на буталото дали е по високо от горната част на блока........ знам че не би трябвало ....но аз да попитам 

малииииии в каква каша се забъркваш........
измери си камерата на буталото, тази в гарнитурата и тази в главата (ако има такава) Колко сс са в сбор? измери си цилиндъра колко сс е и ми дай данните. После пак ше приказваме.....
Има да си мериш поне един ден и то на разцепен мотор......
Тук няма да ти обяснявам какво да правиш..... освен "Купи си още една кола и с нея се бъзикай..." Не прави моята грешка!!!
измери си камерата на буталото, тази в гарнитурата и тази в главата (ако има такава) Колко сс са в сбор? измери си цилиндъра колко сс е и ми дай данните. После пак ше приказваме.....
Има да си мериш поне един ден и то на разцепен мотор......
Тук няма да ти обяснявам какво да правиш..... освен "Купи си още една кола и с нея се бъзикай..." Не прави моята грешка!!!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако сложа ПБ буталата няма проблем .... .те са същите като в АБС мотора .... моите са същите като в РП мотора ...... раликата между ААМ и АБС моторите са вал, изпускателни колектори, електроника .... бутала ..... на ААМ са по издълбани и от там идва 9:1 за разлика от АБС 10:1... и при двете горивната камера е в главата ............ само буталата не съм сменил ....
трябва си