Нормално ли е това?Дали не ми одраха кожата?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 12 юни 2007 18:50

andro_ написа:Свидетел бях на това как едно и също нещо в един магазин е 160 лв,а в друг 60лв.Разстоянието между магазините - под 1 км.Стоката е с един и същ източник - да не си помислите,че едната е по-оригинална от другата mhihi.
    То това си е масово в БГ.
    Произхода на частите е 90% един и същ само цените в различните магазини са различни :twisted:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 12 юни 2007 18:53

Ludia написа:страшна логика....ти по големината на детайла ли определяш цената? :lol: :lol:

Не, колега, но в случая е така! Цената на този тройник - моя наистина е по-голяма от всички останали и то точно, защото е 3 пъти по-голям! Убедил съм се, че едни и същи части за различни мотори ( на един и същи обем) на един и същи модел струват различно и затова казвам, че е субективно!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 12 юни 2007 19:43

The Red Guy написа:
Ludia написа:страшна логика....ти по големината на детайла ли определяш цената? :lol: :lol:

Не, колега, но в случая е така! Цената на този тройник - моя наистина е по-голяма от всички останали и то точно, защото е 3 пъти по-голям! Убедил съм се, че едни и същи части за различни мотори ( на един и същи обем) на един и същи модел струват различно и затова казвам, че е субективно!

Виж колегата Андро какво е написал ;)
много съм сколнен да мисля че някъде го има за 50-60 лв примерно...ама айде да не разваляме темата ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”