Събора и още нещо...:(
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Ей кво да кажа като за сичко съм виновен аз със моята голяма уста,ама кво да се извинявам то вече е много късно ,но въпреки всичко найстина много ама много СЪЖАЛЯВАМ,Дине извинявай,но найстина незнаех как стоят нещата и мислех че ти си знаела,кокото до напускането ти от клуба найстина НЕДЕЙ го правищо то се чувствам аз най-виновен

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Теодор написа:Съжалявам за случката колежке ако е така както го описваш, явно нещо не върви в клуба и форума след като няколко отдавнашни членове освен тебе се отказаха от участие
Не е само тя - и аз съм намислил да не влизам в форума и да не ходя по срещите въпреки, че не съм член на клуба...
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
много се извинявам,но все пак нямате ли и добри познанства то4но от този форум
не говоря за клуб и тем подобни-но не е ли прекалено драсти4но да се каже баста и толкова(това е наи лесното- а ако някога се наложи да потърсиш някои форумец за нещо???????)
по същия на4ин и аз можех да кажа баста ,при положение 4е от съфорумци се понабутах и материално за нищо,но все пак има и свестни хора с които си струва да поддържаш отношения.....
поразмислете пак-не вси4ки са виновни в слу4ая

не говоря за клуб и тем подобни-но не е ли прекалено драсти4но да се каже баста и толкова(това е наи лесното- а ако някога се наложи да потърсиш някои форумец за нещо???????)
по същия на4ин и аз можех да кажа баста ,при положение 4е от съфорумци се понабутах и материално за нищо,но все пак има и свестни хора с които си струва да поддържаш отношения.....
поразмислете пак-не вси4ки са виновни в слу4ая

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: !
Дон Хуан Голфа написа:Теодор написа:Съжалявам за случката колежке ако е така както го описваш, явно нещо не върви в клуба и форума след като няколко отдавнашни членове освен тебе се отказаха от участие
Не е само тя - и аз съм намислил да не влизам в форума и да не ходя по срещите въпреки, че не съм член на клуба...
- И аз не съм член

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аве немога да ви разбера!
Като малките деца сте! (Ама аз се разсърдих ще си ходя)
Незнам аз ако нещо чак толкос пък се расърдя (едвали) или нещо ми стане тъп форума и аре БАСТА. Нема ко да пускам теми от сорта (Сбогом). Отговорите са както обичайните (Недей)!
Ся по темата конкретно.
Явно е станала голямата издънка, колежката напълно я разбирам защо се е почуствала пренебрегната.
Ясно е че хората, които са се издънили трябва да се извиняват и то серйозно.
Ама не ми ясно защо ще се напуска Форума.
Ся аз незнам другите за какво го имат тоз форум, но за мен е място където мога да получа техническа помощ, да прочета някоя друга интересна тема или пък да се запозня с хора каращи VW. Ако нямах VW едвали щях да посещам тоз форум.
Та до колежката divna_ ако в тоз форум няма полезна за теб информация и интересни теми ще те разбера. Но инак нещо невдявам. Може пък да съм тъп!
Незнам аз ако нещо чак толкос пък се расърдя (едвали) или нещо ми стане тъп форума и аре БАСТА. Нема ко да пускам теми от сорта (Сбогом). Отговорите са както обичайните (Недей)!
Ся по темата конкретно.
Явно е станала голямата издънка, колежката напълно я разбирам защо се е почуствала пренебрегната.
Ся аз незнам другите за какво го имат тоз форум, но за мен е място където мога да получа техническа помощ, да прочета някоя друга интересна тема или пък да се запозня с хора каращи VW. Ако нямах VW едвали щях да посещам тоз форум.
Та до колежката divna_ ако в тоз форум няма полезна за теб информация и интересни теми ще те разбера. Но инак нещо невдявам. Може пък да съм тъп!

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Lizard написа:Аве немога да ви разбера!
Ся по темата конкретно.

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
аз мисля че до крайности не трябва да се стига но това е поредната тема след която някой хора от клуба трябва малко да послезнат на земята и да не се мислят за велики и недосегаеми защото както се вижда има много недоволни хора след събора за което са виновни те!!!!!!!то таз работа организация на дадено събитие не е като да заключвате и местите теми 

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
titi28 написа:някой хора от клуба трябва малко да послезнат на земята и да не се мислят за велики и недосегаеми защото както се вижда има много недоволни хора след събора за което са виновни те!!!!!!!
такаааа..... ето ме на земята съм.
ето тукима тема в, която са 19 страници мнения от сорта:
"-много съжалявам няма да мога да дойда."
ми хубу. никой не прави драма от това.
ами сега аз ще напиша това:
-съжалявам, че не можах да угодя на всички 600+ присъствали.
titi28 написа:то таз работа организация на дадено събитие не е като да заключвате и местите теми![]()
вЕрно?
то таз работа не е и като да пишеш такива мнения

а като написах работа се сетих, че това не ми е баш работа а по скоро хоби.
щото за работата си взимам заплата.
п.с. още някой нещо да ме нахрани?щото гладен не мога да си легна

- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
titi28 написа:аз мисля че до крайности не трябва да се стига но това е поредната тема след която някой хора от клуба трябва малко да послезнат на земята и да не се мислят за велики и недосегаеми защото както се вижда има много недоволни хора след събора за което са виновни те!!!!!!!то таз работа организация на дадено събитие не е като да заключвате и местите теми
евала тишко това е думата.има хора тук който са явно от първите който са основали този форум и клуб,но както и аз и други тук намерих приатели с който се чуваме и така но има и хора неспоменавам имена който се мислят за велики и хвърчат много на високо като ключови фигури тук.аз доста съм си имал хър-мър с някой "управници" и смятам че скоро не само дивна а и доста хора ще напуснат има и други форуми който по един или друг начин са свързани с VW аз на няколко пъти късах и махах стикери на клуба.но дреме им на шапките.когато всички на който им е писнало от всичко се махнат ще останат шепа хора а и неказвам че няма да има нови регистрирали се и преди нас е имало и след нас ще има но остава човешкото уважение което липсва,пак казвам не във всички но в някой.лично аз с VASSTOP съм си имал не веднъж или двапати разправийки и то за глупасти но това да си един от основателите незначи че си над всички,говорим за дете което с кеф че майка му е спечелила място на стълбичката и след което е разбрало за случката и е накърнено детското му самочувствие как ще гледа на клуба и на нещата.това може да ми е едно от последните мнения щото несе знае какво ще стане по нататък но помислете за детето.

- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Ами и аз съм новичък във форума .... непознавам много хора .... даже почти никой .... но ми харесва да се разтоварвам тук. Мисля че има доста свесни хора, а и на събора се запознах с някой от тях.
Както вече казаха и другите колеги .... не е редно само заради някой хора да се взимат такива драстияни мерки, а и съм сигурен че не са искали да се получи така. Така като гледам и доста хора много държат на теб и ще бъде много глупаво ако спреш да посещаваш форума, поне заради тях остани
Ако има кандидати .... мисля че ще се получи много добре ако се повтори събора .....

Както вече казаха и другите колеги .... не е редно само заради някой хора да се взимат такива драстияни мерки, а и съм сигурен че не са искали да се получи така. Така като гледам и доста хора много държат на теб и ще бъде много глупаво ако спреш да посещаваш форума, поне заради тях остани

Ако има кандидати .... мисля че ще се получи много добре ако се повтори събора .....

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
може да питате в плевенската група че помагам с каквото мога стикери благодарение на DIABLO 666 жилетки може да питате Ивчо карти за ЕКО Бил Клинтън въпреки че накрая ги получи Съни нали е мод покани за местни срещи и т.н. доста съм запален фен но досега не съм станал член на клуба точно заради някой неуредици във форума така че това което написах по горе не е случайно!!!!!!