здравейте!
имам пасат-5 ТДИ 98г 110 hp
имам едно питане?
Oбтяжната ролка на пистовия ремък на алтернатора дали е самостоятелен лагер или е вързана в едно цяло с пружинния механизъм тоест може ли да се смени само ролката т.к. имам несъосие точно от тази ролка?
mod edit: dobrinb

PASSAT B5 проблем-ролка!
- kokas_passat_4
- Автомобил:
- Двигател:
Въпреки че проблемът е решен, да напиша за тези, на които им предстои (дано да няма такива). Прибирах се от София за Плевен и тъкмо стъпих на околовръсното и ми светна лампичката за акумулатора. След като отворих капака се оказа, че тази въпросна ролка е "излязла" напред и се е врязала в перката, а ремъка е отишъл на мястото на ролката и стои върху оста. Естесвено само да бях запалил и щех да смажа двигателя. В такъв случай никога, ама никога не палете. За 10-15 м. няма никакво значение... Ще излезе в пъти повече от 200 лева. Моя майстро дойде от Плевен и ми я смени за 40 минути на безиностанцията, на която бях и ми спести маса пари за пътна, защото в Сф ще ми резнат глават кат ме видят на зор и плевенчанин. После се смениха тази и още 2 ролки, ремъци и т.н, които трябваше да се сменят преди 10 месеца и т.н., но се прибрах плагополучно без грам проблеми. Ролката струваше 163 лв без работа, ако трябва да сме точни;)))
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: PASSAT B5 проблем-ролка!
аз личносам я разглобявал и е направено
-недоизмислена работа

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: PASSAT B5 проблем-ролка!