Winner25 написа:п.с. колегата май преди имаше ауди на които беше затъмнил и предните така че явно не го плашат катаджиите.
Да верно е... ето как изглеждаше Аудито по -долу. За предните стъкла нямам грижи във Варна и за БМВ-то също няма да имам. Още размишлявам дали да ги правяТерсене е като съм в друг град, щото може да се налага да използвам некой жокер. Интересно е, че Аудито беше изцяло затъмнено и в София никъде не са ме спирали като ходих, дори и на постовете на излизане. Подочух, че до няколко месеца ще стане легално затъмняването на предните стъкла до 30%.
А Аудито го купи едно момче от Бургас. Казах му да не се прави на гъзар и да го свали, а той ме увери че няма грижи у тях. След два дена се обади че са го спрели от двжение.
А за фолиото ми го прави Краси. Само за сверка да кажа че той прави някои от колите на НСО и е единствения със сертикат от американците за тяхното фолио. Ще го питам за марката и ще пиша по-подробно утре. През нощта се вижда една идея по-тъмно от предните. Много съм доволен от качеството.