Здравейте, има ли начин да се направи фтп достъп до определен сайт, с парола или без, няма значение, без допълнителна програма, ще се ползва за качване на файлове които не минават през e-mail заради обема, ето какви опции има в контролния панел на сайта:
FTP Manager
FTP Accounts
With the FTP account utility you can control FTP accounts for your users or if your account has sub-domain support you can add FTP accounts for your sub-domain(s).
Setup Anonymous FTP Access
Here you can change how anonymous FTP users should be treated and change the anonymous upload policy as well.
Anonymous FTP Message
You can edit the anonymous FTP welcome message that users will see when they login to your FTP site.
FTP Session Control
This utility allows you to disconnect users or time out FTP sessions.
Настройка на FTP достъп до сайт - Как се прави?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сайта е мой, а ситуацията е следната:
Когато трябва да изпратя файл на клиент, и файла е голям 60МБ, а пощата му е в АБВ?
..качвам с програма за фтп направо на сайта и му давам директен линк. Обаче ако той иска да ми прати нещо голямо? Почва се с въпроса "Нямате ли някакво фтп да Ви пратя там файла?"
Искам ето такова нещо: ftp://217.9.227.118/ прави си човека папка с неговото име, слага вътре файла и така. Нещо от страна на хостинга ли ми е нужно?
Когато трябва да изпратя файл на клиент, и файла е голям 60МБ, а пощата му е в АБВ?

Искам ето такова нещо: ftp://217.9.227.118/ прави си човека папка с неговото име, слага вътре файла и така. Нещо от страна на хостинга ли ми е нужно?
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Пфффф...
Не ми стана ясно, искаш да пуснеш FTP, съдържанието на което автоматично да се вижда и на сайта, когато клиентът ти прати нещо ли?
Ако е така и си с IIS (Internet Information Server), просто трябва да му настроиш FTP съврър услугите, вградени в него.
Ако ли просто искаш да си пуснеш FTP сървър нейде и клиентите ти да го достъпват и качват на него, за Windows можеш да използваш това: http://sourceforge.net/project/showfile ... e_id=21737
P.S. Трябва ти реално IP, за да могат потребителите ти да виждат сървъра отвън.
Не ми стана ясно, искаш да пуснеш FTP, съдържанието на което автоматично да се вижда и на сайта, когато клиентът ти прати нещо ли?
Ако е така и си с IIS (Internet Information Server), просто трябва да му настроиш FTP съврър услугите, вградени в него.
Ако ли просто искаш да си пуснеш FTP сървър нейде и клиентите ти да го достъпват и качват на него, за Windows можеш да използваш това: http://sourceforge.net/project/showfile ... e_id=21737
P.S. Трябва ти реално IP, за да могат потребителите ти да виждат сървъра отвън.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”