:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Венто 1.8 - гадно придърпване РЕШЕНО!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 12 юни 2007 12:58

NE_KAZVAM написа:Не , не ми е 20 или 30 лева ако пак започне да се еб*ва ще отида . Но засега е всичко е нормално :)

а ти досега ходил ли си на Елкон въобще?

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Вто 12 юни 2007 16:01

joker написа:абе не бягай от компютъра като дявол от тамян...иди въпреки всичко...
Прежали ги тез пусти 30 лв....

При условие, че колата му е добре защо трябва да ходи? И какви са тези 20-30 лв. Едно закачане е 10-15 лв.

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Вто 12 юни 2007 16:26

DAXC написа:
joker написа:абе не бягай от компютъра като дявол от тамян...иди въпреки всичко...

При условие, че колата му е добре защо трябва да ходи? И какви са тези 20-30 лв. Едно закачане е 10-15 лв.

До сега не съм ходил на Елкон , дано и не се налага :)
А иначе и аз съм чул за цени около 15-20 лв. но това е без значение :wink:

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Вто 12 юни 2007 21:52

NE_KAZVAM написа:
DAXC написа:

До сега не съм ходил на Елкон , дано и не се налага :)
А иначе и аз съм чул за цени около 15-20 лв. но това е без значение :wink:

щом не си ходил иди..горещо ти го препоръчвам...а истински Елкон с декодер струва наистина 30 лв,защото хората плащат 1500 лв абонамент за ъпдейтване от Бош......останалите за 10-15 лв са на соц-ниво и софтуерът им се самоблокира ако не се ъпдейтва(може някой хакер да го деблокира,ама и Бошовцитге не са прости!....иа как да противодействуват)
за мене е недопустимо да вземеш кола 2-ра употреба и да не повериш параметрите на електрониката......за мене казвам..всеких си решава ..аз такива икономии не правя!

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Сря 13 юни 2007 7:42

Жокер, не ми се сърди ама последното което написа ми прилича на "купете си маратонки Пума защото те са направени от истински материали, а другите маратонки-не". или "яжте в Макдодълдс, защото на другите места закуските..."
Има много сервизи в които машините са им на "соц-ниво" и въпреки това си плащат ъпдейта. И недей забравя, че нашите кошници са от 90-те години. Ъпдейтите за тях отдавна са излезли и хакнати. В мрежата спокойно може да се намери пач който пречи да се самоблокира ако не се ъпдейтне програмата.

Поздрави

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Сря 13 юни 2007 9:55

Прав си абсолютно!Ама тук освен кадърността на майстора като условност идва и кадърността на хакера и още други условности по веригата....много стават....и понеже не разбирам твърде от компютри и софтуер единственото на което аз разчитам е оригинала и то при доверен човек.....иначе си абсолютно прав,ама аз в областта на компютръните и софтуерин технологии съм много ,ама много бос и затова разсъждавам по този начин......ама не си ли съгласен все пак,че новозакупена кола 2-ръка е препоръчително(хайде да не използвам термина задължително) да мине Елкон независимо,че на пръв поглед нищо и няма???

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”