да се протестира пред Лукойл
защото те са големите лапачи от ценовата разлика купува/продава
бензиностанциите работят на много малка горница
да не си мислете че печелят по 10-20 стинки на литър
Това не е лоша идея Пичага, но сега след като попрочетох повече от писаното във форума на Опел, ме навежда мисълта да зареждаме по възможност само от "Еко", както е предложено от колегите там. В това отношение хем ще сме повече хора(можем да ги уведомим за решението ни, а и други автофоруми също), хем ние сме си в добра позиция. Предполагам, че това поне ще доведе до известна конкуренция и ще накара големите вериги бензиностанции да търсят начин за по-ниски цени.
А иначе трябва да организираме протест срещу високия акциз, определен от правителството и влизащ в държавната хазна без да е много ясно за какво точно се харчи. Ааа сигурно една част(съвсем легално) отива за държавно субсидиране на политическите партии - чл. 27 от Закона за ПП, но да не се ... .
СЪГЛАСЕН Само че мисля, че само с един ден няма да направим нищо. Това е начина, но много се съмнявам да успеем. Не забравяйте че миналата година също опитахме да организираме един протест, ако не се лъжа беше за дупките по пътищата... Мисля че се досещате дали успяхме...
п.п. Хората на запад го правят, но не купуват дения продукт в продължение на една седмица например.