Служител на Националната служба за охрана (НСО) е блъснал с лек автомобил Опел майка с дете, след което слязъл от колата и пребил майката.
Инцидентът е станал на улица "Народни будители" в столичния квартал "Свобода", предаде БГНЕС. Жената с детето е вървяла по улицата, когато шофьорът им налетял с колата. След като набил пешеходката, 32-годишният служител на НСО, се качил отново в колата си и изчезнал. По-късно мъжът е задържан от служителите на реда. Пострадалата не е в тежко състояние, предаде БНР. Все още не е ясно дали детето е ранено.
това що ли не ме учудва

Служител на НСО блъсна майка с дете, слезе и я наби
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:НСО са нечовеци, безсмъртни, ялови![]()
без майтап тия са по-безсмъртни от папата
не съм съгласен с тебе колега - незнам какво да мисля за тая порода след като станах свидетел на един такъв "батко" след като му взеха кръв от пръста как припадна и го свестяваха половин час. /това става в исул и на гишето се представи като "разузнавач"/

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
teddymc написа:Pichaga написа:НСО са нечовеци, безсмъртни, ялови![]()
без майтап тия са по-безсмъртни от папата
не съм съгласен с тебе колега - незнам какво да мисля за тая порода след като станах свидетел на един такъв "батко" след като му взеха кръв от пръста как припадна и го свестяваха половин час. /това става в исул и на гишето се представи като "разузнавач"/
абе може да е припаднал,но силен вятър и прост човек спиране нямат...

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- vwgolfedition
- Автомобил:
- Двигател:
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
luboveliki написа:абе каквото и да е прегрешила майката пак не е трябвало да я бие!!!ако изобщо е прегрешила нещо!!се пак мъж срещу жена...........егати битката.............направо голяма простотия!!!!
Нямам намерение да защитавам "бияча", но покрай тая случка мога да кажа какво видях в неделя (наблюдение от около 15-20 метра). Кола кара с приемлива скорост (да кажем 30-40км/ч). Улица с 2 платна. От тротоара от противоположната страна тръгва да пресича жена с дете на 3-4 г. Само че не само тръгва, а направо се затичва. Успяват да пресекат, но шофьора със сигурност е натискал спирачки и трябваше да кривне за да ги заобиколи отляво. Дотук нищо особено. Но колата беше толкова наблизо, че тая патка ако не беше тичала щяха да се разминат съвсем спокойно (колата да мине първа). Толкова тъпо и идиотско ми се видя, че аз като страничен наблюдател имах желание да й прасна 1 шамар за проявената простотия.
Като се има предвид как се изкривяват сведенията, не се знае дали я е блъснал или щял да я блъсне тоя от НСО и дали я е "пребил" или нещо доста по-формално. Ако не се забелязали журналистите много обичат да насъскват хората един срещу дръг с подвеждащи новини и да се генерират нови сензации.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”