Служител на НСО блъсна майка с дете, слезе и я наби

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 13 юни 2007 17:03

mx3333 написа: ....

абсолютно съм съгласен с теб. журналистите обичат да поукрасяват историйките си. първоначалната информация беше че тоа просто я е блъснал (нея и детето) и е избягал. никъде не се споменаваше за побой. сега е доста по-различна информацията. накрая може да се окаже, че това е било майка-джудистка и всъщност е приложила смъртоносна хватка на НСО-иста и всъщност той е пребития...
:roll: а после детето е натъпкало употребените си памперси в устата му.

едит: между другото, сега ми щукна, дали не е възможно това да е от онези майки от ромското малцинство, дето уж "случайно" биват блъскани с цел изнудване? можем да си спекулираме колкото си искаме... на чужд гръб - лесно.

Последна промяна от Bob.Baev на Сря 13 юни 2007 17:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Сря 13 юни 2007 17:07

Stefan написа:
audiokick написа::shock Може пък майката да е пресичала неправилно... Как да не я пребиеш?!?! :roll:

Може, а може и да не е, но ако е така нужно ли да е пребива. Следващия път му пожелавам да блъсне жена си :twisted:

Чакай, че нещо не се разбрахме май. Не усети ли сарказма в поста ми?

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Сря 13 юни 2007 17:24

еми има всякакви идиоти в тая страна . Но все пак и тези дето ги возат са идиоти. Може ли да го оставиш на летище софия и оня да ти заяви да го чакаш след 2 часа на летище варна.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 13 юни 2007 17:27

audiokick написа:Чакай, че нещо не се разбрахме май. Не усети ли сарказма в поста ми?

Разбирам те, ама чак да я пребива, мисля че не е нужно още по-малко пред детето и :dontknow:

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Сря 13 юни 2007 17:52

А пък представете си,че жената е мангалка,която е искала да "бутне" детото при колата и после да иска пари.Докато няма 100 процентови доказателства за това,че тоя от НСО е виновен само си чешеме езиците.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 13 юни 2007 17:58

BastunSelski написа:А пък представете си,че жената е мангалка,която е искала да "бутне" детото при колата и после да иска пари.Докато няма 100 процентови доказателства за това,че тоя от НСО е виновен само си чешеме езиците.

и аз туй чиня :idea:

Потребителски аватар
Peri
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peri » Сря 13 юни 2007 18:11

Бе квото и да е положението, тоя пич от НСО, тип "Рамбо", няма абсолютно никакво законово гарантирано право да пребива абсолютно никой, освен когато изпълнява служебните си задължения, а и тогава пак се спазва някакъв правилник там за НСО. :!:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 13 юни 2007 18:13

Абе тоз като е много голям да се пробва с мъж, ко бие жената.Или поне да слезе да види дали са добре, а не да се прави на "бог" .
Да дой се пробваме :duel :023: :twisted:

Потребителски аватар
Senior GR
Автомобил: VW Golf II
Двигател: RP 1989

Мнениеот Senior GR » Сря 13 юни 2007 19:09

....Току що гледах майката по телевизията- нагла, проста п..ка и аз бих я проснал с тупаник :rocketwhore

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Сря 13 юни 2007 20:05

:076: :076: :076: :076: :076:

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Сря 13 юни 2007 20:05

Не се е срещнал с мен,ще му извия врата на 360 гр.Аз съм , с ампутиран ляв крак,но в ръцете бая здрав,така че е касметлйя тъпака.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 13 юни 2007 20:28

Senior GR написа:....Току що гледах майката по телевизията- нагла, проста п..ка и аз бих я проснал с тупаник :rocketwhore

:shock :shock :shock

ами ако беше майката на твоето дете тая ... (цитирал съм те по-горе) и й се случеше нещо подобно, това ли щеше да е коментара ти?

Потребителски аватар
Senior GR
Автомобил: VW Golf II
Двигател: RP 1989

Мнениеот Senior GR » Сря 13 юни 2007 20:44

joro_kem написа:
Senior GR написа:....Току що гледах майката по телевизията- нагла, проста п..ка и аз бих я проснал с тупаник :rocketwhore

:shock :shock :shock

ами ако беше майката на твоето дете тая ... (цитирал съм те по-горе) и й се случеше нещо подобно, това ли щеше да е коментара ти?

Явно не си видял поведението на тази жена по телевизията...точно четях темата и почна този репортаж- ...и някакси си представих как оня си е карал и тая му е вкарала реплика щото е решила, че трябва да пресече ТОЧНО ТАМ....и нормално е да се издразниш....все едно не си чувал реплика от пешеходец дето е решил, че трябва да спреш и да го изчакаш дори на Цариградско....

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 13 юни 2007 21:21

Senior GR написа:Явно не си видял поведението на тази жена по телевизията...точно четях темата и почна този репортаж- ...и някакси си представих как оня си е карал и тая му е вкарала реплика щото е решила, че трябва да пресече ТОЧНО ТАМ....и нормално е да се издразниш....все едно не си чувал реплика от пешеходец дето е решил, че трябва да спреш и да го изчакаш дори на Цариградско....

Факт е, че майката с дете е била първо бутната :idea: Ако ще да е най-долната мангалка, няма значение - няма право никой да те блъска, бие и т.н., независимо с какво образование си и с колко умствен багаж в главата :idea:

Това, че някой хора с власт се самозабравят е очевадно за всички. Предполагам, че малко ще се постреснат, когато на някой техен колега се случи някоя случка, като на онзи футболист-бабаит, който скоропостижно приключи със спортната си кариера и сега работи като чиновник в Литекс :idea:

Потребителски аватар
Boqnskiq_Maistor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boqnskiq_Maistor » Сря 13 юни 2007 22:22

32 годишен пребива ЖЕНА? :laser :rocketwhore :??? :f_ckyou: :shocked :049:
това ми напомня на бабата на един бивш съученик - колега с голф 3 я блъска и после я съди щото му е счупила стъклото

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”