6+1
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Пуснато на:Чет Ное 02, 2006 10:41 am Заглавие: 6+1
вехто

вехто

Последна промяна от santo_trafficante на Сря 13 юни 2007 19:01, променено общо 1 път.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
и трите коли са добри!!!стига с тия от сорта опелите и фордовете били ................!!!!тук мнението не е реално заради многото фенове на VW!!!!незнам как може човек да каже нещо за коли с толко малко време ползване от потребителите,демек още нищо не се знае коя ще се окаже по добра!!!марката VW е религия за много хора,но все пак има и други марки автомобили!!!!

- Boqnskiq_Maistor
- Автомобил:
- Двигател:
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шефа ми има Корола Версо 130к.с. всички екстри и определено мога да кажа, че не ме кефи. Добре върви, но возията е ужасна. Здрави били - на 40 000км лагер на предното колело сменя ли се? Интериор - изключително грозен и неудобен - погледнете само колко грозно стърчи запалката! Зафира съм експлоатирал доста - 2.2 бенц. Чудно върви, но отвратително пластмасова. От Турана нямам никакви впечатления, но си мисля, че това е правилният избор!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Зафира и Туран съм имал възможност и да шофирам за кратко, на Тойота-та - само да се возя. Гласувах за ФВ /естествено
/, но Опел наистина не е това, което беше - Зафирата ме изненада приятно и поне за мен също си е алтернатива. Друг въпрос е, че точно тази, която карах, имаше по-късно изключително неприятни /и финансово...
/ проблеми заради кофти БГ нафта...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”