Здравейте
понеже си купих CD без да питам и съответно се пр..ах
сега мисля да си взема 4 гуми от тези http://www.bfgoodrich.co.uk/bfguk/front/affich.jsp?codeRubrique=4&codePage=BFG_PAG_PRODUCT1&lang=EN
( BF Goodrich g-Force по 175лв на парче), та ако някой знае нещо по въпроса ще съм благодарен
съвет за гуми
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
zdrash написа:Kingpin написа:За тия пари си вземи Good Year Eagle F1 !!!!!!! С пъти по-добра стрийт гума от всяка една на пазара в момента!!!!!!!!!![]()
![]()
а от къде, щото за good year на този размер цените които гледах са към 300 кинта на парче
На тоя, дето ти иска 300 лева на гума за Eagle F1 му кажи да иде да се застреля публично някъде!!!

- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
благодаря ще проверя пак дано си прав
а за Uniroyal Rainsport1 - сега съм с 4 такива
боксува и на 2-ра ( на газ) а имат яка шарка
на мокро или като падне температурата под 10 градуса въобще не искам да ги коментирам ( карам кола от 14 години такова чудо не съм виждал)
като си взема нови тези ще ти ги подаря ако те кефят
на мокро или като падне температурата под 10 градуса въобще не искам да ги коментирам ( карам кола от 14 години такова чудо не съм виждал)
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Kingpin написа:Мойте са 195/50/15 и струваха около 180 лв. бройката, значи 205/50/15 ще са максимум 200 лева на бройка
За съжаление, тук леко бъркаш, защото в момента най-най-евтиния размер е 195/50/15 - даже 185/65/14 са по-скъпи

Когато си купувах гуми, моито 195/50/15 бяха около 150лв./бр, а аз исках да сложа по-ниски - на 40 или 45 и разликата в цената беше +70 лева на гума, което и ме отказа.
По същия начин мисля, че стои въпроса със 205 - няма със сигурност да са 20-30 лева отгоре на 195/50/15, аз залагам на едно поне 50-60 лв/бр повече пари.
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
zdrash написа:благодаря ще проверя пак дано си прав
Ами аз бях с такива задни доста дълго време (2 години почти +зимите) и проблем не съм видял. Отпред бях с такива около 3 месеца (чисто нови) и пак не видях проблем. Може би колата ти е тежичка за тях, знам ли...

musura: братле не знам какви са цените, не съм проверявал отдавна и не мога да коменитрам. Логически си мисля, че ще са толкова...апък колко са реално нямам идея

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”