Здравейте
Скоро ми се счупи ел. механизма на преден ляв прозорец . Отворих го и видях че едно от жилата се е откъснало . Прозорецът неиска да се сваля но с моя помощ оспява , а вдигането е по-лесно но пак трява малко да го дигна . Някой може ли да ми каже къде могат да ми го оправят или ако някой е имал такъв проблем как го е разрешил ?

Предно лево ел. джам
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това на каква кола - I,II,III,IV,V?
Ако е за 3 мога да дам акъл,ама така...
Потърси и с търсачката.Тя ЗНАЕ много.
Ако е III е хубаво се сменя жилото,но само ако ролката не е вече със смачкани канали.Ако и тя е свършила,по-добре нов механизъм - или от магазин или здрав от моргата.От моргата са по-здрави от боклуците,които ги продават(Топран карат по около 1 година).Е,ако отидеш в Юнитрейд,ще ти намерят хубав оригинален
.
Ако е III е хубаво се сменя жилото,но само ако ролката не е вече със смачкани канали.Ако и тя е свършила,по-добре нов механизъм - или от магазин или здрав от моргата.От моргата са по-здрави от боклуците,които ги продават(Топран карат по около 1 година).Е,ако отидеш в Юнитрейд,ще ти намерят хубав оригинален

- IVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_ написа:Това на каква кола - I,II,III,IV,V?
Ако е III е хубаво се сменя жилото,но само ако ролката не е вече със смачкани канали.Ако и тя е свършила,по-добре нов механизъм - или от магазин или здрав от моргата.От моргата са по-здрави от боклуците,които ги продават(Топран карат по около 1 година).Е,ако отидеш в Юнитрейд,ще ти намерят хубав оригинален.
... за 240лв със смяната

Ами аз пиша тук в този форум за да разбера има ли начин да ми излезне по-ефтино ясно ми е че в иунитреид мога да дам 240лв и да го направят . Но там едно моторче за шибидаха което аз мога да си купя за 50лв струва 680лв. Така че пак питам къде мога да отида за да ми проверят машинката и ако има живот в нея да ми я ремонтират и естествено да не давам луди пари ?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”