питане за табло ??
- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
табло за голф 3 1.9 ТД
така и така сте почнали да лафите за километражи и оборотомери, та да взема и аз да запитам... Мойто табло и то е с часовник. Има ли значение дали ще сложа на дизелчето талбо от бенз или да си търся точно от дизел ? И колко пари струва ориентировачно таблото?
А едно приятелче с ABD се съмнява, че таблото с оборотомера му е сменяно с такова от дизел, защото в момента кара с табло с оборотомер до 5500 оборота, а червената му зона почва от 4500.
За ABD мотора нали е стандартен оборотомера до 7000 оборота с червена зона от 6000? Ако е така, поне успешно са му присадили оборотомер за дизелов двигател, ако не - значи всичко е ОК.
Как мислите, колеги?
За ABD мотора нали е стандартен оборотомера до 7000 оборота с червена зона от 6000? Ако е така, поне успешно са му присадили оборотомер за дизелов двигател, ако не - значи всичко е ОК.

Как мислите, колеги?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: табло за голф 3 1.9 ТД
iGn0rE написа:така и така сте почнали да лафите за километражи и оборотомери, та да взема и аз да запитам... Мойто табло и то е с часовник. Има ли значение дали ще сложа на дизелчето талбо от бенз или да си търся точно от дизел ? И колко пари струва ориентировачно таблото?
е как ще стане от дизел на бензин па макар и табло...еее съгражданино мой...... те ме уби!Иди при Иван Гроба на Каменар....със сигурност ще ти намери...около него има поне още 3-4 морги..чак голямо търсене няма да има!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”