Pioneer DEH-P6900IB vs. Alpine CDA-9854R
Pioneer DEH-P6900IB vs. Alpine CDA-9854R
Кой според вас е по-добрият плеар Pioneer DEH-P6900IB vs. Alpine CDA-9854R
- LORD KilleR
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AAU 1993
Видях спецификациите на Алпайна - ами какво да кажа - има къде по-малко функции от Пайнера,следователно няма как да свири по-добре от него.Пайнера има 7-лентов еквилайзер,срешу 3-лентов за Алпайна,Пайнера има дистанционно,Алпайна - НЕ,на Пайнера изходите са високоволтови,на Алпайна - стандартни,останалите разлики няма да ги изброявам,но пак казвам за мен Алпайна е с доста завишена цена
По-скъпите модели са добри,но пък там имат доста повече конкуренция и доста марки са пак по-напред от тях 

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
agopov написа:Видях спецификациите на Алпайна - ами какво да кажа - има къде по-малко функции от Пайнера,следователно няма как да свири по-добре от него.Пайнера има 7-лентов еквилайзер,срешу 3-лентов за Алпайна,Пайнера има дистанционно,Алпайна - НЕ,на Пайнера изходите са високоволтови,на Алпайна - стандартни,останалите разлики няма да ги изброявам,но пак казвам за мен Алпайна е с доста завишена ценаПо-скъпите модели са добри,но пък там имат доста повече конкуренция и доста марки са пак по-напред от тях
Колега искам да попитам нещо,според дали е случайно това че Alpine е доста по-скъп от Pioneer и има по-малко функции?Колега погледни примерно Neo за по 2/300 лв има с двд-взимай него има повече функции и добра цена?
Надявам се си ме разбрал правилно -не се заяждам!
Успех дано вземеш по-добрия!

s5501na написа:Колега искам да попитам нещо,според дали е случайно това че Alpine е доста по-скъп от Pioneer и има по-малко функции?Колега погледни примерно Neo за по 2/300 лв има с двд-взимай него има повече функции и добра цена?
Надявам се си ме разбрал правилно -не се заяждам!
Успех дано вземеш по-добрия!
Абе не можах да разбера накъде биеш ама карай

п.п. що се отнася до НЕО-то,не знам какви функции има отгоре на тия,освен че чете DVD,което за мен при наличието на всички останали недостатъци не е никаква екстра

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Alpine, що за въпрос! Pioneer са мнооого назад