Dan4ote написа:А техническия преглед направо ме уби от потрес. Тези от пистата отварят капака, поглеждат тук там, пипнат някой маркуч и готово. Знам, че ако стане нещо, те вече са си измили ръцете с този преглед, но поне да има някакъв смисъл от него. Видях само един преглед как подбутнаха един акумулатор, който как не беше изпаднал на земята на някой завой до сега, не ми стана ясно. После се хвана за маркуча след въздушния филтър, огледа целия мотор полят от масло и затовори капака
Да ,колега! За твое сведение,акумулатора го бях хванал с тел специално за да не се движи,и да искаше не можеше и да мръдне.Така ,че ,ако можеше да падне,сигурно щеше да падне върху твоята глава!

Маркуча колега е оригиналния въздухопровод на МОНОТО,а филтъра беше KN....И до сега не са изпаднали,не паднаха даже и на пистата.Ти какво искаше да се направи,да се избърше маслото от двигателя и да се разглоби и прегледа обстойно ли ,АА??Тази кола с този омаслен двигател и всякви там маркучи все пак се пусна да ти прави шоуто на теб и останалите и успя да спечели 2 ПЪРВИ награди,свързани с ДВИГАТЕЛЯ, а ти какво направи с твоята? Сигурно е много лесно да се смееш отстрани и да обсъждаш САМО,А??Да беше се пуснал с твоя готин ПАРАХОД да те видим какво представляваш на пистата ,А ??? СМЕШНИК!!