Събора в Калояново през мойте очи.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Чет 14 юни 2007 9:45

Dan4ote написа:А техническия преглед направо ме уби от потрес. Тези от пистата отварят капака, поглеждат тук там, пипнат някой маркуч и готово. Знам, че ако стане нещо, те вече са си измили ръцете с този преглед, но поне да има някакъв смисъл от него. Видях само един преглед как подбутнаха един акумулатор, който как не беше изпаднал на земята на някой завой до сега, не ми стана ясно. После се хвана за маркуча след въздушния филтър, огледа целия мотор полят от масло и затовори капака :lol:

Да ,колега! За твое сведение,акумулатора го бях хванал с тел специално за да не се движи,и да искаше не можеше и да мръдне.Така ,че ,ако можеше да падне,сигурно щеше да падне върху твоята глава! :evil: Сега ясно ли ти е КАК НЕ Е ПАДНАЛ, ААА???? Аман от ПИКЛЬОВЦИ РАЗБИРАЧИ с парички!!! :074:
Маркуча колега е оригиналния въздухопровод на МОНОТО,а филтъра беше KN....И до сега не са изпаднали,не паднаха даже и на пистата.Ти какво искаше да се направи,да се избърше маслото от двигателя и да се разглоби и прегледа обстойно ли ,АА??Тази кола с този омаслен двигател и всякви там маркучи все пак се пусна да ти прави шоуто на теб и останалите и успя да спечели 2 ПЪРВИ награди,свързани с ДВИГАТЕЛЯ, а ти какво направи с твоята? Сигурно е много лесно да се смееш отстрани и да обсъждаш САМО,А??Да беше се пуснал с твоя готин ПАРАХОД да те видим какво представляваш на пистата ,А ??? СМЕШНИК!! :lool

Последна промяна от peshoxx на Чет 14 юни 2007 10:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Чет 14 юни 2007 9:58

DragoGT написа:всъщност май гледаха само едно и то е акумулатора
което е доста важно на италянското...
че имаше еднииииииииииии
особено едно сиво венто с ниски 15-ки mhihi mhihi mhihi

Трябва някой наистина да обясни за акумулатора,щото много явно не разбират.Един познат преди бая време с Ескорт РС2000 на Калояново си го беше лепнал на капака и му изгоря нещо по инсталацията,след това го дърпахме до Пловдив. :?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 14 юни 2007 9:59

:whip :whip :whip :whip :whip :duel :duel :duel :lsabre :lsabre :lsabre

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 14 юни 2007 10:15

Ох, неиздържах!!!
Искам да споделя нещо, като "страничен" наблюдател... :D
повечето от вас знаят ли как се прави организация и защо си мислите че киселото ви настроение трябва някой насила да го оправя и то без пари. май повечето от вас са отишли за да критикуват, а не да се замислят - абе това не ми харесва имам за в бъдеще такова и такова предложение и ще помогна с това и това.
В една ортганизация има силни слаби стани, ако има само силни, то тя няма да има напредък ... хубаво е да си казваме слабите страни, но не съм съгласен да се обвиняват организаторите, че някой си бил изгорял на слънцето. :D
сега към организаторите- приятели знаете, че професионално се занимавам с организация на подобни неща, акъл примерно не искате ...това си е ваше право, но защо не звъннахте поне времеизмерване като хората да имате?
да не говорим за другите неща като стратегия от събора ...той като какъв бе замислен ...състезание за ФВта, съботно-неделна сбирка на Калояново или събор .... защото последното има малко повече фактори, който да се включат, мястото стратегическо ли е, реклама на събитието, организация, забавление ... за реклама говоря за не тази дето порше платиха на радиото, а такава, че хората да резберат че има такъв клуб, после да се види нещо по медийте. не ви говоря празни приказки, спомнете си миналогодишния събор на "костенурките" голяма част от софия видя шествието, във всички новини имаше кадри и във всички весници снимки, а по същото време имаше писта София и нямаше почти никакви снимки.
после ще дрънчиме Порше за спонсорство ами как да стане.
СЕГА КЪМ ВСИЧКИ
Обществените и комерсиалните измерения на едно събитие обективно съществуват и ние не трябва да ги пренебрегваме. Развитието на дадена Организация като нашата се влияе от икономическите условия и точната преценка на комерсиалните интереси може да ни доведе до исканите резултати. хората които идват на такова събитие не идват само заради него, те искат да получат и друг род преживявания, свързани пряко и с условията, които им предлагат организаторите, като програма /клуб/ и условия /т.н. писта/ За да има такова начинание успех ние трябва да гледаме на него, като на “продукт”.
а сега да анализирате какъв продукт имаше за да се знае за в бъдеще какво да се прави.

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Чет 14 юни 2007 10:26

peshoxx, критиката беше не към теб, а към екипа от писта дракон. Това че ти се обиждаш на фактите и обиждаш мен си е само твой проблем. Ти дори сам каза, че си го вързал с тел. Аз дори не знам дали става въпрос точно за теб. Бас държа, че още много други коли им се клати акумулатора. Смешно ми беше как се хвана за маркуча, а не съм казал че ти има нещо на маркуча.
Относно маслото - може би наистина трябваше да отделиш 2 лева за да го измиеш този мотор и да смениш тази гарнитура на капака, защото това говори лошо за теб, а не за мен. Ти си я караш колата, на тебе ти изхвърля масло, ти си немарлив и дори един уважаващ себе си шофьор на VW трябва да се грижи за колата си!
Аз с моя ПАРАХОД не се пуснах, защото съм ПИКЛЬО и РАЗБИРАЧ и определено не си ми правил ти шоуто. Ако съм искал щял съм да се пускам. Ако се бях пуснал сигурно нямаше да можеш да се докопаш до ценните за теб наградки.

П.с.: Колата май не беше тази от авата ти и акумулатора не беше вързан с тел. Явно не си бил ти, но гузен негонен бяга.
П.с.2: Тебе какво те бърка какви пари имам?

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 14 юни 2007 10:39

Dan4ote написа:peshoxx, критиката беше не към теб, а към екипа от писта дракон. Това че ти се обиждаш на фактите и обиждаш мен си е само твой проблем. Ти дори сам каза, че си го вързал с тел. Аз дори не знам дали става въпрос точно за теб. Бас държа, че още много други коли им се клати акумулатора. Смешно ми беше как се хвана за маркуча, а не съм казал че ти има нещо на маркуча.
Относно маслото - може би наистина трябваше да отделиш 2 лева за да го измиеш този мотор и да смениш тази гарнитура на капака, защото това говори лошо за теб, а не за мен. Ти си я караш колата, на тебе ти изхвърля масло, ти си немарлив и дори един уважаващ себе си шофьор на VW трябва да се грижи за колата си!
Аз с моя ПАРАХОД не се пуснах, защото съм ПИКЛЬО и РАЗБИРАЧ и определено не си ми правил ти шоуто. Ако съм искал щял съм да се пускам. Ако се бях пуснал сигурно нямаше да можеш да се докопаш до ценните за теб наградки.

П.с.: Колата май не беше тази от авата ти и акумулатора не беше вързан с тел. Явно не си бил ти, но гузен негонен бяга.

Мда ,колата за която говоря и аз нямаше тел :D Колегата сам си нагази в проблема :wink:

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Чет 14 юни 2007 10:42

Dan4ote написа:peshoxx, критиката беше не към теб, а към екипа от писта дракон. Това че ти се обиждаш на фактите и обиждаш мен си е само твой проблем. Ти дори сам каза, че си го вързал с тел. Аз дори не знам дали става въпрос точно за теб. Бас държа, че още много други коли им се клати акумулатора. Смешно ми беше как се хвана за маркуча, а не съм казал че ти има нещо на маркуча.

:да:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 14 юни 2007 11:22

asentm написа:Ох, неиздържах!!!
Искам да споделя нещо, като "страничен" наблюдател... :D
повечето от вас знаят ли как се прави организация ...

Ето кой следващия път трябва да бъде организатор на събора, а не както сам казва, че е бил "страничен" наблюдател, защото от там погледнато е много лесно :wink:

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Чет 14 юни 2007 13:48

Dan4ote,първо телта не се виждаше,защото съм я направил да не се вижда,поне не от тебе;със сигурност ще става въпрос за мен или и за мен,защото моя филтър е вързан за маркуча на моното и точно на мен ми го пипнаха за да видят дали се държи добре(според теб как трябваше да гледат,а???щом са проверявали тези неща,значе все пак знаят какво да гледат,не мислиш ли??);не си и ти който ще ми каже,къде да си влагам парите,защото аз не живея само за тази кола,човек си поставя приоритети,пък и не съм забелязал да е спряла;да ,може да си ПИКЛЬО,но НЕ И РАЗБИРАЧ,защото тогава нямаше само да КРИТИКУВАШ,А ЩЕШЕ И ДА ПРЕДЛОЖИШ НЕЩО КАК ДА СЕ НАПРАВИ ИЛИ КАК ДА БЕШЕ НАПРАВЕНО(с критика и надсмешки не става,става с предложения);то винаги така става-не щях да се пускам,ама иначе можеш да обсъждаш нали,да беше се пуснал ,пък тогава да разправяш,че сигурно нямало да съм се докопал до "ценните за теб наградки" както казваш.Яд те е ,че за мене те са ценни ли?Ами да,аз ценя това ,че бях част от събора,че се борех и спечелих,но това за тебе не е толкова важно,знам.....ти си НАД тези неща....И не забравяй че ти си в най-горния клас,а аз съм до 101к.с. :D Така,че въобще не си ме застрашавал ,пък и с удоволствие бих се пуснал и с тебе,аз поне щях да имам желание.
И въобще не ме бърка какви пари имаш,казах- "Аман от ПИКЛЬОВЦИ РАЗБИРАЧИ с парички!!!"[/b]

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 14 юни 2007 14:00

Колегите peshoxx и Dan4ote да заровят томаховките на войната, да не ги заровя аз... Защо трябва във всяка тема някой на някого за нещо да се зъби!? Айде стига ...

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 14 юни 2007 14:23

Искам да питам колегата peshoxx има ли освен тел в колата и чук, пирони и трупче?

Некои май си боледуват по москвичите.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 14 юни 2007 15:45

imedarov написа:Некои май си боледуват по москвичите.

Аз имам тел, желязно трупче за чукане, парче от лист ножовка и какво ли не още...
Ама нямам Москвич... :dontknow:

Момчета, стига реплики!
На мен лично съборчето ми хареса, въпреки, че и аз не се пусках!
Имаше още много какво да се желае, но този път- толкова!
Догодина пак и по-добре!
Дойдох там, за да се видя с приятели!... и нови, и стари...
Хайде мир, а?!?
хахаха... забравих да добавя, че моя акумулатор не е хванат с тел... със свински опашки е! mhihi mhihi mhihi

Последна промяна от radotom на Чет 14 юни 2007 20:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Чет 14 юни 2007 17:10

И аз съм за мир колеги! :) Май ще трябва да заровим томахавките.... :? Е,май всеки си каза вече мнението....през погледа му. :shock
Между другото-имам чук,нося си и инструменти!!! Даже съжалявам,че не носих резервен маркуч и скоби....,но има колеги ,които в нужда ми помогнаха-те знаят кои са си!!! :) :bowdown Сигурно ние сме балъци,не знам,щом си носим такива работи? :dontknow: Поне не разчитаме на пътна помощ,която да ни дере кожите. :)
А,и между другото-карам и Москвич 21412,но не ми пречи! :bananarock

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Чет 14 юни 2007 18:07

dobrinb написа:Колегите peshoxx и Dan4ote да заровят томаховките на войната, да не ги заровя аз... Защо трябва във всяка тема някой на някого за нещо да се зъби!? Айде стига ...

ОК, спирам, защото съм сигурен, че всеки си е прав за него и няма смисъл от спора. Той няма да каже, "да, прав си", аз не разбирам неговата гледна точка и неговите упреци към мен, така че и аз няма да кажа "да, прав си".
Идеята на първото ми мнение беше, че техническия преглед беше по-измислен и от Годишния технически преглед. Не знам другите на какво мнение сте, но определено имаше какво да се прегледа и пипне.

Абе то целата държава на нищо не прилича, пък аз съм седнал да се впечатлявам от тези неща :lol:

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Чет 14 юни 2007 19:38

Абе Данчотее ... къде се беше покрил ... видех пасатя с еленовите рогаа ..... снимах го даже ... питах хората там къде е собственика амаа така и не те открих хахаха :079:

Върни се в “Организационен”