извинявам се ако темата по някакъв начин се дублира но имам следния проблем и имам нужда от съвет. Колата е поло 96-та двувратка, от вчера спря да работи централното, когато вкараш ключа отключваш само вратата в която въртиш. Проверих отзад машинката работи издава шум искарах и маркуча и при завъртане на ключа си всмуква или издухва. Най-обезпокоително е че съм с много малко безнин а немога да отворя капачката на резервоара и да сипя
Централното спря да работи, а има малко бензин
- m_postov
- Автомобил:
- Двигател:
Централното спря да работи, а има малко бензин
Здравейте колеги,
извинявам се ако темата по някакъв начин се дублира но имам следния проблем и имам нужда от съвет. Колата е поло 96-та двувратка, от вчера спря да работи централното, когато вкараш ключа отключваш само вратата в която въртиш. Проверих отзад машинката работи издава шум искарах и маркуча и при завъртане на ключа си всмуква или издухва. Най-обезпокоително е че съм с много малко безнин а немога да отворя капачката на резервоара и да сипя
. Та въпроса ми е според вас може ли да има спукан маркуч или по скоро е изваден при някое от съединенията и от къде да почна да търся проблема и има ли смисъл да се пробвам сам или да търся някои майстор наблизо щото надалеч с толкова бензин може и да не стигна. Моля ви дайте някакъв съвет
, благодаря ви предварително.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”