Какво наказание следва при Неспиране на STOP палка?
Racing`` написа:Колко време продължи всичко?И имаше ли си книжка докато се съдехте?
имах си книжка естествено да не съм луд да им я дам да стоя без книжка пък накрая както се оказа не съм виновен

при мен стана точно по това време като сега на годината и 1 месец след подаването на жалбата ми в съда се гледа делото
сега не знам колко време би отнело
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво наказание следва при Неспиране на STOP палка?
Racing`` написа:Дойде ми призовка с трите ми имена и номера на колата...Отидох в КАТ в посоченото време на Гише 17...Там ми написаха АКТ и в него пишеше че не съм бил спрял на СТОП ПАЛКА на карулка ВЛАДАЯ...Въпросният ПОЛИЦАЙ е писал че колата е карана преди един месец от Възрастен човек с бяла коса,а аз съм на 20 години все още не ми е побеляла косата
![]()
До сега нямам нито едно нарушение и никакви взети точки и изведнъж искат да ми вземат книжката даже ми я искаха,но аз не им я дадох
...излъгах че съм я изгубил...НЯМАТ НИКЪКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ АЗ СЪМ КАРАЛ КОЛАТА И ВСЕ ПАК ЩЕ МИ Я ВЗЕМАТ от 1 до 6 месеца...Ако някой знае за неспиране на СТОП палка колко точки се взимат и въобще имат ли право да ми вземат книжката...Оправданието което ми дадоха е , че колата е на мое име и за това на мен ще ми я вземат...ПОМАГАЙТЕ...
На акта кво си писал - имаш ли възражения? Обжалвай, намери си един читав адвокат и един-двама свидетили, че не си бил този ден там или някаква друга история ще измислите с адвоката! Ще падне в съда шибаният акт на 99 % съм сигурен! ОБЖАЛВАЙ! Миналата година съборих 3 акта на КАТ!
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”