Някои с идеи(за скриване на ел.акустичните преобразователи)?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Някои с идеи(за скриване на ел.акустичните преобразователи)?

Мнениеот brum » Пон 06 юни 2005 12:36

Значи неска си застраховах колата и човека ме светна, че тези говорители на задната кора ( 2 х 10", boshman ) много се били набивали на очи, и можело да ги свалят. Аз викам че са по 36лв броя, но той казвая че те тия който крадяли не знаели. Та мисълта ми е :
Как да ги поскрия малко? Някакви идеи?

Потребителски аватар
Велислав
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Велислав » Пон 06 юни 2005 12:44

Монтираш ги под кората, а нея покриваш с плат(музикален) - пропуска 99% звук. На ул.Клокотница го има в различни разцветки според десена на тапицерията ти. :dance:

brum

Мнениеот brum » Пон 06 юни 2005 14:02

А каде да си поръчам кора да ми направят? Че таз която е стандартната е тъничка и отдолу не мога да ги сложа ( за да са отгоре закачих 2 летвички по дължина на кората да не се сгъва ).

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пон 06 юни 2005 14:18

Опитай при ТОЯГА-Студентски град. Там съм виждал в коридора им доста изпълнения, но не знам цените как са!? :dontknow:
Не ти ли се занимава сам да си го направиш? Една плоскост...бормашинка...пила...едно-друго и си готов! :wink:

brum

Мнениеот brum » Пон 06 юни 2005 16:39

Ае занимава ми се, ма с толко бачкане на главата като ми се е събрало е много секс:) иначе точно тези работи са ми голяма мания, праил съм си кви ли не усилватели и тела. Инструменти сякви, време - никво. Ама може да седна събота - неделя да го направя. Само да не стане като с усилвателя, че там докато прекарам кабелите под тапицерията ми се отели вола. А и после веселба да разглобя касетофончето, че ми трябваха 4 канала, а то имаше само 2та изкарани и стана една играчка...ииии,даже ся се сещам че джажата за сваляне на касетофони за кола е в жабката...

Потребителски аватар
Велислав
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Велислав » Пон 06 юни 2005 21:59

Във всички големи фирми цената на такава кора е около 70лв. Става въпрос за всичко, от плата и дупките до монтажа на колоните. Иначе направата е лесна Drive

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”