И аз да изпукам
Преди време го имах същия проблем (Г2 1,6 90г без хидравлика). В продължение на няколко месеца и много експертни мнения и редовно пукане на тръгване. Накрая си казах 4е 6те карам докато се случи каквото има да се случва. В един слънчев ден, на ляв завой се къса средно каре. Добре 4е беше в града на сфетофар. Както ми обясни в последствие "личния ми лекар" и доколкото разбрах - в зависимост от годината на производство имало малки разлики в дължината им, можело да се компенсират до някаде с по-прецизен реглаж. Да чукам на дърво от тогава не сам пропуквал.
При пълен завой надясно се чува силно еднокр. хлопане отпред
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Не ми се смейте ама преди години го имаше същия проблем на Алекото..накарах един колега да върти волана и установих,че предните пружини превъртат леко в чашката горе и пукат при пълен завой(когато са слаби амортисьорите пружините също нямат достатъчно съпротивление...просто са разпънати докрай и ложето им в чашката се охлабва..там става пукането от превъртането на края на пружината...видях го с очите си и го чух с ушите си )-смених амортисьорите с газови Монро и проблема изчезна......на Голфа не съм имал такова нещо..не знам.....
- CuST0M1z3
- Автомобил:
- Двигател:
Re: При пълен завой надясно се чува силно еднокр. хлопане отпред
При мен пък при пълен завой на дясно, при навиване на пълен десен се чува еднократно изпукване и при изправянето след това пак се чува същото еднократно изпукване, все едно нещо се мести напред назад... А най-странното е че не се чува винаги...
- zeroheat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: При пълен завой надясно се чува силно еднокр. хлопане отпред
Аз имах подобен проблем преди 2 3 години. Отидох при един квартален майстор дето не работи вече. Той слезна в канала и само викна "момче метни една 13ка от масата" и това беше. Дадох му ключа и буквално след 1 минута това тропане изчезна. Той така и не ми каза какво е. Било тайна
. Не ми взе и никакви пари човека. Така че може да е нещо просто, не се хвърляйте веднага на лагери на главините, демек лудите пари.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”