Как беше на Елена ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
Иначе корадото ти има фаца ... много добре е направено 

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Еиииии, изядохте го човека бре. Корадото си беше Корадо! Голфа единичка също беше уникален, особенно гърнетата му! Важното беше че дойдоха и се пуснаха за кеф на зяпачите. Много важно кое върви и кое не.
Стига сте обсъждали глупости, пуснете снимки че аз мойте с тоя бърз нет някъде около Коледа ще ги кача.
Стига сте обсъждали глупости, пуснете снимки че аз мойте с тоя бърз нет някъде около Коледа ще ги кача.

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: :-)
zaio_baio написа:Да му беше сложил поне едни хубави гуми на това корадо, всички те биха защото неможеше да тръгнеш както трябва. А освен ремъка и други нещица се чуваха .... Drive !!!
Regards
ZB
Зайо Байо напълно съм съгласен с теб

Точно така си беше

Нямах време да сменя джантите с гумите правихме го цяла нощ и бяхме готови в 10:30 сутринта а това че са ми взели старта не означава че са ме били
А за другите неща за които говориш че се чували...това е единствено ролката на ангренажния ремък която се обажда на 1300-1400 об/м защото я смених и новата излезе менте
:

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
G60 написа:Нямах време да сменя джантите с гумите правихме го цяла нощ и бяхме готови в 10:30 сутринта а това че са ми взели старта не означава че са ме билиА за другите неща за които говориш че се чували...това е единствено ролката на ангренажния ремък която се обажда на 1300-1400 об/м защото я смених и новата излезе менте
:
Пичага Г60 не се връзвай чешем си езиците, важно е че се събрахме много хора и се накефихме на всички коли.
И това че сте се подготвяли за събора може да бъде само похвално.
А тези които не успяха да дойдат ще им се даде реванш.

- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
niki127
То хубаво има видео,ама на него се вижда само на първа скорост,а аз след това си наваксвах това дето губех в боксуване
.Като спрях на финала и ми викат "Абе тоз зеления Голф много бавен остана на среда на пистата."
Майтапа настрана гонките бяха за да си направим шоуто и не е важно кой с колко бил,важното е че направихме шоуто за нас и за публиката надявам се.
То хубаво има видео,ама на него се вижда само на първа скорост,а аз след това си наваксвах това дето губех в боксуване

Майтапа настрана гонките бяха за да си направим шоуто и не е важно кой с колко бил,важното е че направихме шоуто за нас и за публиката надявам се.

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
divna_ написа:vasstop написа:CellNet - ти си оправи "изходящите" газове...Незнам divna не трябва ли да поправя ръчната?!!
![]()
![]()
НИНАМ???? После я пробвах и уж хваща, освен да я тестваш и да кажеш?
А ти спря ли парното?
п.п. Обещал си ми реванш?
Днеска сменихме с Васето термостата, сега е пушка - реванш ще имаш когато кажеш - аз ще карам на газ.
- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Не е честно изкарали сте СУПЕР е меко казано/мамкаму и работа,нали ще я има и след нас,неможе ли по-често да почиваме/.ми евала на сички и НЕВЕРОЯТНА ОРГАНИЗАЦИЯ. БРАВО /ЗАВИЖДАМ ВИ БЛАГОРОДНО/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”