Каква е максималната скорост?
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хаиде и аз
Така ако щете вярваите:
Старата ми кола.
Форд екскорт 1.4 75ps На бензин 180! По километраж на връщане от Пловдив към софия по магистралата и след това по цариградско. бях сам. беше страшно много даже.
новата ми кола
VW GOLF 1.6 75ps Ez motor. 170 на газ 3ма човека на път към морето прави ги бавно и мъчително.
Служебни коли:
Jetta GT ( GTI motor пълна инжекция ) 115ps 180-185 po към троян на връщане абе все 180. Прави ги бързо но на 180 заковава Хубави гуми и окачване не беше страшно редовно карах с толкова. трябва да видите как млъкват стопаджиите като стигне стрелката там.
CITROEN XARA PICASSO 1.8 115ps[/b] 198 двама човека. Даже пушех (сега не пуша) си сменях дисковете с тази скоростТова към пловдив. колегата дигна 200 на връщане дигитален километраж.
Хюндаи САНТА ФЕ 2.5 150ps. Рекорда ми 205-207 Със същия колега по същата магистрала отиване и връщане до пловдив 57литра.
Хюндаи H1 бус 2.5 дизел 170 Не беше страшно но по принцип много носеше в завои тоя бус.
Деу нексия двувалка 1.5 90ps малко преди 200 беше стрелката редовно. От 180 до 200 мъка.
Pegeot 205 1.1 или 1.0 110 км на бензин трагедия!
VW Транспортер 2.0 бензин 135-140
Шкода 120L скорости японка;) 180 по километраж по наклона към пазарджик. Не вярвам да са били толкова защото пред мен караше един приятел с Олтцит но и олтцита е показвал 180 ПАК КАЗВАМ ТОВА И АЗ НЕ ГО ВЯРВАМ!
Да на бившата ми колата
Нисан съни 1.7Д 150 по правото към рилски манастир. Обаче един резервоар софия-созопол-каране-созопол-софия мега яко
Приятели
Ауди 80 старото 180 на газ
Ауди 80 Яице 195 на газ. Най-запазанета кола която съм виждал.
Рено 21 136PS 220 километра. С 200 го гепиха куки пак по правото преди рилски манастир към Банско.
И сега...... Вече карам по магистрала 130-140 повече е опасно въпреки субективното чуство за сигурност! Опасно и глупаво. А и бие по джоба.
Старата ми кола.
Форд екскорт 1.4 75ps На бензин 180! По километраж на връщане от Пловдив към софия по магистралата и след това по цариградско. бях сам. беше страшно много даже.
новата ми кола
VW GOLF 1.6 75ps Ez motor. 170 на газ 3ма човека на път към морето прави ги бавно и мъчително.
Служебни коли:
Jetta GT ( GTI motor пълна инжекция ) 115ps 180-185 po към троян на връщане абе все 180. Прави ги бързо но на 180 заковава Хубави гуми и окачване не беше страшно редовно карах с толкова. трябва да видите как млъкват стопаджиите като стигне стрелката там.
CITROEN XARA PICASSO 1.8 115ps[/b] 198 двама човека. Даже пушех (сега не пуша) си сменях дисковете с тази скоростТова към пловдив. колегата дигна 200 на връщане дигитален километраж.
Хюндаи САНТА ФЕ 2.5 150ps. Рекорда ми 205-207 Със същия колега по същата магистрала отиване и връщане до пловдив 57литра.
Хюндаи H1 бус 2.5 дизел 170 Не беше страшно но по принцип много носеше в завои тоя бус.
Деу нексия двувалка 1.5 90ps малко преди 200 беше стрелката редовно. От 180 до 200 мъка.
Pegeot 205 1.1 или 1.0 110 км на бензин трагедия!
VW Транспортер 2.0 бензин 135-140
Шкода 120L скорости японка;) 180 по километраж по наклона към пазарджик. Не вярвам да са били толкова защото пред мен караше един приятел с Олтцит но и олтцита е показвал 180 ПАК КАЗВАМ ТОВА И АЗ НЕ ГО ВЯРВАМ!
Да на бившата ми колата
Нисан съни 1.7Д 150 по правото към рилски манастир. Обаче един резервоар софия-созопол-каране-созопол-софия мега яко
Приятели
Ауди 80 старото 180 на газ
Ауди 80 Яице 195 на газ. Най-запазанета кола която съм виждал.
Рено 21 136PS 220 километра. С 200 го гепиха куки пак по правото преди рилски манастир към Банско.
И сега...... Вече карам по магистрала 130-140 повече е опасно въпреки субективното чуство за сигурност! Опасно и глупаво. А и бие по джоба.
Последна промяна от maniak на Съб 31 юли 2004 11:40, променено общо 1 път.
- the_fan
- Автомобил:
- Двигател:
Az pak
Преди около 2 месеца уш на платена магистрала пък ме сприаха ченгетата с 223км/ч. шибаниаците се бяха покрили и ме изцакаха 260 паунда глоба ( не рушвет).
Тогава много бързах да се пребера от Birmingham за London, че беше петък (време за купони), но иначе си карам 160-170км/ч. По принцип работя винаги на около 150-160 км от там кадето живея и затова много карам по магистрали. На седмица навъртам по 1600-1700км. 

max
pasat 2.0I 16v 100kw щатско изпълнение 1992 година 206 х.км
на равно 210 км с много напъване на уширинието към Благоевград.
по Тракия на второто яко спускане към Пловдив превъртя километража 140 мили ама кофти че и оборотомера беше така овен това с гуми до 185/65/14 Н 210km/h си е малко кофти усещане но
като цяло мисля че беше малоумно от моя страна и ще оставя на Райконен да лети умната на всички бързаци
)
на равно 210 км с много напъване на уширинието към Благоевград.
по Тракия на второто яко спускане към Пловдив превъртя километража 140 мили ама кофти че и оборотомера беше така овен това с гуми до 185/65/14 Н 210km/h си е малко кофти усещане но
като цяло мисля че беше малоумно от моя страна и ще оставя на Райконен да лети умната на всички бързаци

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Абе, хора, май няма да ви дойде акъла в главата!!! Вижте кви катастрофи стават бе!!!! Явно всички говорят за безопасността на пътищата, ама само си говорят... на никого не му пука за другите - нещо абсолютно нормално в тая ШИБАНА държава. Никой не спазва правилниказа движение по пътищата. Прочетете го!!! Прочетете го и вижте каква е максималната допустима скорост извън града и на магистрала. 90 км/ч на обикновено шосе и 120 на автомагистрала (говоря за леки автомобили). ОК, да му се не види, най много да направиш 130-140 на магистралата, ама скорости от порядъка на 180-210 км/ч вече са прекалени. И явно изобщо не ви пука какви са глобите. Но както и да е. Плащат се. А не ви ли пука за живота и безопасността на другите хора? Аз казах по-нагоре - ако с тая голяма скорост спукаш гума... свършено е с тебе. Освен това обаче помиташ и други десет човека.
Явно сам си говоря и няма кой да ме чуе.
VW_FEN написа:Абе, хора, май няма да ви дойде акъла в главата!!! Вижте кви катастрофи стават бе!!!! Явно всички говорят за безопасността на пътищата, ама само си говорят... на никого не му пука за другите - нещо абсолютно нормално в тая ШИБАНА държава. Никой не спазва правилниказа движение по пътищата. Прочетете го!!! Прочетете го и вижте каква е максималната допустима скорост извън града и на магистрала. 90 км/ч на обикновено шосе и 120 на автомагистрала (говоря за леки автомобили). ОК, да му се не види, най много да направиш 130-140 на магистралата, ама скорости от порядъка на 180-210 км/ч вече са прекалени. И явно изобщо не ви пука какви са глобите. Но както и да е. Плащат се. А не ви ли пука за живота и безопасността на другите хора? Аз казах по-нагоре - ако с тая голяма скорост спукаш гума... свършено е с тебе. Освен това обаче помиташ и други десет човека.
Сега да не вземеш да се разплачеш

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Никой не спазва правилниказа движение по пътищата. Прочетете го!!! Прочетете го и вижте каква е максималната допустима скорост извън града и на магистрала. 90 км/ч на обикновено шосе и 120 на автомагистрала (говоря за леки автомобили)
Съгласен съм, но и ти не си го чел напоследък - на магистрала отдвана ограничението е 130...
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Ок, 130. Е пак не е 210, нали?
Радо, бабичката варви като за световно, само че не съм достатъчно луд да си чупя колата или да се претрепвам!!!! Ти явно не си наред, щом мислиш 13-14 годишно VW за бабичка... VW не остарява!!!!
Така е, това, че някой е направил 210 един-два пъти, не значи, че винаги пердаши с такава скорост. Но ако точно в този момент стане нещо (дано да не става!!!), се случват много много лоши работи.
То по принцип никой не вярва и не мисли, че може на него да му се случи... но когато се случи, това става за части от секундата и изобщо не можеш да го предотвратиш, освен ако не караш с малка скорост. Казвам ги тея неща, защото го изпитах на собствен гръб.
А такива глупави разсъждения от страна на Радо, дето явно му е ново VW-то, показват колко детски акъл има това момче. Това, че караш с
210 км/ч, не те прави по-голям мъж... те всички западни коли вече могат без проблем да поддържат много високи скорости - от 180 нагоре... И какво от това, че някой си бил направил 210??? Това за мен е проява на чиста комплексарщина.
Радо, бабичката варви като за световно, само че не съм достатъчно луд да си чупя колата или да се претрепвам!!!! Ти явно не си наред, щом мислиш 13-14 годишно VW за бабичка... VW не остарява!!!!
Така е, това, че някой е направил 210 един-два пъти, не значи, че винаги пердаши с такава скорост. Но ако точно в този момент стане нещо (дано да не става!!!), се случват много много лоши работи.
То по принцип никой не вярва и не мисли, че може на него да му се случи... но когато се случи, това става за части от секундата и изобщо не можеш да го предотвратиш, освен ако не караш с малка скорост. Казвам ги тея неща, защото го изпитах на собствен гръб.
А такива глупави разсъждения от страна на Радо, дето явно му е ново VW-то, показват колко детски акъл има това момче. Това, че караш с
210 км/ч, не те прави по-голям мъж... те всички западни коли вече могат без проблем да поддържат много високи скорости - от 180 нагоре... И какво от това, че някой си бил направил 210??? Това за мен е проява на чиста комплексарщина.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”