Коя според вас е най-красивата кола?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Аз гласувам за 2 - страшно добре изпипано съчетание отвън и отвътре/двете вървят ръка за рака/ - на живо колата просто пълни окото
Много се колебаех между тази и на Гас Сирокото ,но тая кола просто страшно ме изненада на събора.За номер едно лично мнение цвета просто не кефи
,а пък задните стопове дори не са се вързали хубаво с него-страшен труд от страна на собственика
,но цвета
.На Хуан Г4ката страшно направена кола ама някак си стандратно спрямо трите 2ки - просто е правена по каталог без да влага много чуства/иначе пък няма как да не се признае че колата не изглежда като от корица на тунинг списание или серия на NFS U
/.Номер 10 не "блажи окото" чак толкова ,но излъчва страшна агресия-сякаш колата си излиза от писта ,а и собственика тове е целял според мен
.Номер 7 изглежда много добре ,но като знам че се опитва да имитира Г5/хубаво че е черна та не се набива много на очи/отпред винаги ми става тъпо като я погледна.Черната юбилейка вади вид ,но като знам че са разбили ЮБИЛЕЙКА заради нея/а може го направят с сяко черно ГТИ
/ и са го накичили с лепенки-грехота
.Сивото сироко е направено от мерак към "рали лука" ама просто не става по същата причина-тъпо е да имитераш друга кола
/синйото дето не участва обаче
/.За спорната сива 3ка ако отпред не беше с баналните вежди и решетка от Пасат/ах тез елементи от други модели бе-избеснявам/ нещата сигурно щяха да стоят по друг начин ама сега
.На Мусура колата старшно радва
,ама тя е по-скоро "лек стайлинг" от колкото тунинг.
Моята класация е
1.-номер 2 Неон и Сирокото на Гас
2.-Г4 на Хуан
3. Номер 1 и номер 10

Моята класация е
1.-номер 2 Неон и Сирокото на Гас
2.-Г4 на Хуан
3. Номер 1 и номер 10