Свещи

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
FIRE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FIRE » Сря 13 юни 2007 19:55

Ебати работата ако знаех, че ще се издрънкат толкова ла---й--на около тази тема нямаше да я пускам.
И в крайна сметка вместо да си помагаме гамени се карат във Форума :x

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 13 юни 2007 21:29

FIRE написа:Ебати работата ако знаех, че ще се издрънкат толкова ла---й--на около тази тема нямаше да я пускам.
И в крайна сметка вместо да си помагаме гамени се карат във Форума :x

Колега не прекаляваш ли малко с епитетите.....А????Аз не бих посмял да напиша това за никой колега от форума.......
Нямам право да ти пращам нито предупреждения нито да ти правя забележки,но честно казано в случая май бая прекали!
във форума няма ЛАЙНА в нито еднатема!!!!Водят се спорове и все участва както може...и всеки е от полза в тези спорове,дори с грешното си мнение.....
Съжалявам за емоциията ама това си е обида в прав текст,а доколкото знам същото противоречи на правилата на форума!!!!!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 13 юни 2007 21:37

Ще перефразирам казаното от Joker - В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА!!!!!
А към FIRE - Ако беше ползвал търсачката щеше да избегнеш пускането на тази тема, теми за свещи мнооооого :wink:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 13 юни 2007 21:46

Хайде стига сте се карали за глупости.Моят опит:
Bosch - не,поради причините,обяснени по-горе от radotom :wink: .
Champion - не,заради многото фалшификати,не за друго.

NGK - ДА!
Denso - ДА! В момента има и Denso/Marelli,защото Magnetti Marelli са решили,че трябва да си купят завода на Денсо за лична употреба.Пак са си Made in Japan.
Golden Lodge за оригинално вграждане в Alfa Romeo и др.италиански - ДА!
BERU - ДА!

Бриск съм чувал от не един познат,че са му решили проблемите,при каране на газ и на метан,особено на метан.

Споделете,кое според вас е читаво,че напоследък само ялови неща mhihi.

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Сря 13 юни 2007 21:54

[quote="Теодор"]Ще перефразирам казаното от Joker - В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА!!!!! А към FIRE - Ако беше ползвал търсачката щеше да избегнеш пускането на тази тема, теми за свещи мнооооого :quote]
: :да: :да: :да: :bounce :да: Ами нали за това обменяме мнения..никой не е папата или още по-малко Господ и не се мисли за абсолютно прав..........Един оклега (чичо Скруч)беше ми написал да се науча да губя...ам как да губя...та в този форум аз печеля дори като ме опровергават защото това е основа да преосмисля и да обогатя своите познания....на мен ми прави удолоствие да споря с интелигентни колеги и нито за миг не ми е минало през ума,че някой ще интепретира това като караница на гамени...
Ама както е казал Алеко Константинов....нейсе..запуши я тая уста !

Последна промяна от joker на Чет 14 юни 2007 7:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FIRE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FIRE » Чет 14 юни 2007 2:35

Найстина малко грубо от моя страна Извинявам се не съм искал да обидя някой, но от тия спорове файда нема. И в крайна сметка вместо човек да се ориентира когате нещо не му е ясно някой му съсипва темата.

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Чет 14 юни 2007 9:54

FIRE написа:Найстина малко грубо от моя страна Извинявам се не съм искал да обидя някой, но от тия спорове файда нема. И в крайна сметка вместо човек да се ориентира когате нещо не му е ясно някой му съсипва темата.

Четеш внимателно постингите без да обръщаш внимание на закачките много изводи можеш да си направиш......и на това ако викаш съсипана тема!Той Теодор много ясно ти го каза.....като не искаш да четеш спорове,ползвай търсачката и ще си четеш тихо и кротко,без да питаш и без да те питат ....има много написано!

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пет 15 юни 2007 4:10

FIRE написа:Найстина малко грубо от моя страна Извинявам се не съм искал да обидя някой, но от тия спорове файда нема. И в крайна сметка вместо човек да се ориентира когате нещо не му е ясно някой му съсипва темата.
:да: :да: :да:

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 15 юни 2007 7:08

Без желание да разпалвам страстите :) искам да попитам някой има ли опит с EYQUEM? Заглеждам ги по 2 причини: не ми се вярва да имат ментета в БГ - поне за сега...; продава ги много мой човек, кълне се, че няма никакви оплаквания и цената /за нашите ДВГ - триполюсни/ е мн. атрактивна. Смяната не ми е съвсем спешна, но на NGK-то ми електрода е започнал да става лееко триъгълен :) и събирам инфо...

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пет 15 юни 2007 7:10

kokovanev написа:Без желание да разпалвам страстите :) искам да попитам някой има ли опит с EYQUEM? Заглеждам ги по 2 причини: не ми се вярва да имат ментета в БГ - поне за сега...; продава ги много мой човек, кълне се, че няма никакви оплаквания и цената /за нашите ДВГ - триполюсни/ е мн. атрактивна. Смяната не ми е съвсем спешна, но на NGK-то ми електрода е започнал да става лееко триъгълен :) и събирам инфо...

Признавам си ,че дори и не съм чувал а тях.......интересно,ако имаш малко повече информация пусни я...........

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 15 юни 2007 7:15

Дъщерна марка на Sagem, правят и кабели и т.н., френски /май.../, добро съотношение цена/качество и нямат ментета - поне така се твърди...

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пет 15 юни 2007 14:02

kokovanev написа:Дъщерна марка на Sagem, правят и кабели и т.н., френски /май.../, добро съотношение цена/качество и нямат ментета - поне така се твърди...

във Варна не скъм срещал от тази марка....има ли ги навсякъде....
Щото покрай нашите спорове накрая май изплува една истина ,че всички свещи които не са ментета са добри!

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 15 юни 2007 14:10

spam Изплува си като шамандура на Офицерския плаж... :)

Въпросът е по-скоро дали тази истина се отнася и за точно тази марка свещи, но май нямаме колеги, които да са ги пробвали и да споделят впечатленията си... Лошо - в някои отношения не обичам да експериментирам, дори сумата да не е толкова сериозна... :(

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”