Здравейте,нов съм в този форум(доста е добър) и за съжаление първо ще пиша за щета-
вчера ожулих боята над задната дясна гума(Golf 4,сребрист цвят,2002),проблема е ,че и ламарината леко е пробита на две места .
Въпросьт ми е-колко пари горе-долу ще излезе да се оправи и съответно къде има добър теникиджия и бояджия в София?
отделно ,че преди около месец огънах прага ,пак от дясната страна.
На засрахователя не съм звънял(ДЗИ),понеже не мисля,че ще изплати нещо в този случай.

проблем с прага и още нещо
- Prodriver
- Автомобил: VW Polo VW 1300
- Двигател: AEE 1996 AB 1971
- Контакти:
Добре дошъл колега!
Отиди при застрахователите и кажи,че е станало на паркинг,едва ли ще откажат да ти заведат щетата.Успех!

Отиди при застрахователите и кажи,че е станало на паркинг,едва ли ще откажат да ти заведат щетата.Успех!

Последна промяна от Prodriver на Вто 19 юни 2007 8:12, променено общо 1 път.
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отиваш в ДЗИ,казваш искам да заведа щета(носиш си полицата,книжка,талон,лична карта и техни копия).попълваш документите като в обяснението пишеш че е станало вчера и че ти си виновен.щетата няма да надхвърля 999лв и няма да има нужда да се сканира-застрахователите(без булстрад за коли над 3 години и вс. дет завършва на инс) изплащат щети до 1000лв без протокол от кат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SnowMaster написа:отиваш в ДЗИ,казваш искам да заведа щета(носиш си полицата,книжка,талон,лична карта и техни копия).попълваш документите като в обяснението пишеш че е станало вчера и че ти си виновен.щетата няма да надхвърля 999лв и няма да има нужда да се сканира-застрахователите(без булстрад за коли над 3 години и вс. дет завършва на инс) изплащат щети до 1000лв без протокол от кат.
е,защо трябва да казва че той е виновен???....нека каже че е станало на паркинга,докато го е нямало...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”