Един приятел очаква да прибере 1000 кинта, което е доста добре!
Къде трябва да се разпитва ?
Аз имам в Нефтохим-Инвест , но не мога да открия нищо полезно?

Отнеха лиценза на още един инвестиционен посредник
20 януари 2005 г.,
България
На днешното си заседание Комисията за финансов надзор (КФН) взе решение да отнеме разрешението за извършване на дейност като инвестиционен посредник на Булинвест и компания АД - София. Причината е че, посредникът не отговаря на изискванията за капиталова адекватност и ликвидност и не е представил за одобрение от КФН оздравителна програма. В последните две години КФН отне лицензите на Дарик Асет Инвестмънтс, Улпия, Фикс плюс, Анонс, Нефтохим-инвест финанс, Фар и Милиард инвест. Освен това в последната година на три посредника беше забранено да извършват дейност за 6 месеца - Брокерс груп, Юнити Инвест 99 и Екс-Пит и Ко. Според уеб страницата на Комисията за финансов надзор в момента 93 дружества имат право на дейност като инвестиционен посредник, от които 30 банки и 63 посредника. Димана Ранкова, заместник-председател на КФН, ръководещ управление “Надзор на инвестиционната дейност, взе решение за отписване от регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, воден от КФН, на емисии акции, издадени от Алфа Ууд България АД, гр. Долни Чифлик и Капрони АД, гр. Казанлък.
Investor.bg
The Red Guy написа:Иди в коя да е банка или инвестиционен посредник с депозитарната си разписка, там ще ти кажат какво да правиш. Но почти съм сигурен, че тва дружество не е публично т.е. не се търгува на борсата и можеш да ги продадеш само на тях, ако извършват обратно изкупуване. Инвестиционен посредник, който ще ти свърши работа - Карол http://www.karoll.net/bg/index.php?section=contacts.
WDW написа:Какво ИП ??
Къде по-точно ??
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта