За нощувката съм пас ама за ядене, пиене и дъра- бъра идвам!
Дата за Събора на връх рожен
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
cheren_golf написа: мнение да дават тези който ще дойдат на събора не само за дръпките и след това уфа.
Не искам да прозвучи грубо, но не се надявайте на дръпки и рейсинг испълнения, който го влече само това, да си е показал възможностите на Калояново а не да е гледал отстрани. Пътят който е там е второстепенен и има доста движение. Чепеларските полицай също ще минат няколко пъти и ще проверят за какво става въпрос и ако видят, че се правят дръпки най-много да ни развалят събора, а недай си боже да стане някоя беля с невинни хора
Това е инцидента, който стана миналата година, точно като дойдаха полицайте. Колегата с голфа по някаква случайност им беше колега, та се разминаха нещата. Ако беше някой от нас, щяха да развалят цялата организация, така че се замислете дали има смисъл от подобни работи!

Събора на Рожен е най-вече, да се съберем, да се видим, който не познава никой да се запознае, да хапнем и да пийнем
(но с норма
) общо взето да си прекараме хубаво през двата дена. Ако някой желае, може да си запали гумите, но на безопасно място. Който е идвал, знае за какво става въпрос - Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Отностно нощувките - идеята е на палатки край колите и огъня, но ще се погрижа да предложа много хотелчета и техните телефони, който са в Чепеларе и Проглед ( Рожен - Чепеларе 7км. , Рожен - Проглед 2км.) отделно и колко свободни места ще има в хотела който е там на Рожен, така че всеки съмостоятелно където реши да си резервира места за нощуване. Ето и цялата тема от събора миналата година
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ht=3%F2%E8

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ht=3%F2%E8

Последна промяна от Stefan на Пет 15 юни 2007 9:49, променено общо 1 път.
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
cheren_golf написа:Гласувах за 18.08.миналата година които ходиха знаят колко човека издържахме да останем на палатки през ноща.Слава богу,че на сутринта се събудихме всички които бяхме останали.И аз имам едно предложение, мнение да дават тези който ще дойдат на събора не само за дръпките и след това уфа.Нека да не го превръщаме в рацинг-събор.Ако е на 1-ви, ще мина само транзит от там на път към Триград или Ягодина, но няма да оставам.
И аз бях от един от тези които усъмна там но не на палатка а в колата
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател: