Тръгване за Белоградчик - 17.06.2007г., НИМ Бояна, 9:00 AM
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:

Моля колегите които имат възможност и желание да дойдат в неделя до дома да пишат тук и да се уговорят с пътуващите с автомобилите, а нека последните т.е. с автомобилите да посочат към момента с колоко хора са и имат ли багаж за носене.
На този етап в моя автомобил ще пътуваме трима на отиване(ако има 1-н желаещ да пише) и четирима на връщане(което е оптимално според мен).
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-накрая си седнах на ***-а за да пресметна всички приходи... Е, 23лв. не ми излязоха. Явно съм писал повече на някой колега или просто не съм получил парите, а пък съм записал колегата. Парите преведени по картата ми съм ги добавил всичките.
Всичко е закупено от Метро, отделени са 500лв. за ремонта на стаята и остават 195лв. които ще се ползват за следващо дарение.
P.S. Не съм взел парите от Scuba и niksi - общо 80лв., но са описани и смятани.
Всичко е закупено от Метро, отделени са 500лв. за ремонта на стаята и остават 195лв. които ще се ползват за следващо дарение.
P.S. Не съм взел парите от Scuba и niksi - общо 80лв., но са описани и смятани.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Така.
С хранителните продукти се справихме. Благодаря за съдействието на Ладо, rojo и майката на Дидо.
С чаршафите сме ОК.
Ремонта на стаята ще бъде извършен на по-късен етап, но парите са отделени и рано или късно ще стане.
Остават от Луциуз компютъра, дрешки разни(кой каквото е решил да носи) и самото ходене дотам.
С хранителните продукти се справихме. Благодаря за съдействието на Ладо, rojo и майката на Дидо.
С чаршафите сме ОК.
Ремонта на стаята ще бъде извършен на по-късен етап, но парите са отделени и рано или късно ще стане.
Остават от Луциуз компютъра, дрешки разни(кой каквото е решил да носи) и самото ходене дотам.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз със сигурност няма да мога да пътувам до там, но ще донеса PC-то в 8:50 пред НИМ.
Една молба, някой има ли мрежова карта? PC-to не е работило няколкло месеца и сега гледам, че картата не работи като хората. Можех да купя една, но да му се не види, чак сега като го конфигурирам пъхнах кабела отзад.
Една молба, някой има ли мрежова карта? PC-to не е работило няколкло месеца и сега гледам, че картата не работи като хората. Можех да купя една, но да му се не види, чак сега като го конфигурирам пъхнах кабела отзад.