Коя според вас е най-красивата кола?
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Що да се обижда?
Анкетата е пусната за да видим , коя кола според потребителите е най-красива. Всеки , който си е правил нещо по колата го е направил само и единствено заради себе си и не би трябвало да има сръдни и обидени .
Тази анкета не е професионална оценка за тези автомобили .
Rabbit_TDI много изчерпателен отговор

Анкетата е пусната за да видим , коя кола според потребителите е най-красива. Всеки , който си е правил нещо по колата го е направил само и единствено заради себе си и не би трябвало да има сръдни и обидени .
Тази анкета не е професионална оценка за тези автомобили .
Rabbit_TDI много изчерпателен отговор

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Vextor написа:определено ЗЕЛЕНИЯТ голф кърти мивки ..... Няма нищо излишно по него , вси4ко е добре направено ,така 4е той отнася моят вот
Аз го бях разглеждал доста пъти виртуално и просто се изкефих на живо да го видя

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мале плаша се като виждам, че има хора дето са гласували за номер 7
Тая кола нито джанти има, праговете са възможно най-неподходящите и не сливат с линията на автомобила, добавката на задната броня е супер зле, спойлера и той изобщо не си е на местото.
Боядисаните вежди в цвета на купето също ги оставям без коментар, в скоро време не бях виждал кола с по-лошо и неподходящо подбрани елементи по нея.
Абе хора вие очи нямате ли бе
или се хванахте за едната предна броня
Неам думи, има поне 4 по-красиви (даже всички са по-красиви ама ...) коли от номер 7

Тая кола нито джанти има, праговете са възможно най-неподходящите и не сливат с линията на автомобила, добавката на задната броня е супер зле, спойлера и той изобщо не си е на местото.
Боядисаните вежди в цвета на купето също ги оставям без коментар, в скоро време не бях виждал кола с по-лошо и неподходящо подбрани елементи по нея.
Абе хора вие очи нямате ли бе

Неам думи, има поне 4 по-красиви (даже всички са по-красиви ама ...) коли от номер 7