питане за спирачки голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vankat-2
Автомобил:
Двигател:

питане за спирачки голф 4

Мнениеот vankat-2 » Пет 15 юни 2007 15:40

имам следното питане става въпрос за голф 4 1.9 турбо дизел от известно време като карам с около 100 км като тръгна да спирам нещо почва да ми тресе предните дискове са нови с нови накладки нетропа през дубки някой зблъсквал ли се е с това
още един :?: дали някой знае става въпрос за същият автомобил дали освен дисковете на задните спирачки под тях има челюсти за ръчната като при мерцедесите и бмв-тата щото като по карам повече км няма значение градско или из. градско нещо започва да пресвирва като дръпна ръчната се загубва ако натисна спирачката само в момента на натисканито и почва пак рядко го прай ама ме дразни

йориПоШорти
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот йориПоШорти » Пет 15 юни 2007 16:02

един преподавател твърдеше, че му се получавал следния проблем. Карал пежо с анти блокираща система и при рязко спиране се получавали вибрации и от тези вибрации тъй като му била разхлабена масата на АBS системата, контакта на маса по време на вибрациите изчезвал и напрактика нямал ABS когато му трябвал. 10 мин след спирането датчика за ABS ситемата показвал, че е в наличност. Провери да не става въпрос за разхлабена маса..:)

Потребителски аватар
vankat-2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vankat-2 » Пет 15 юни 2007 16:12

йориПоШорти написа:един преподавател твърдеше, че му се получавал следния проблем. Карал пежо с анти блокираща система и при рязко спиране се получавали вибрации и от тези вибрации тъй като му била разхлабена масата на АBS системата, контакта на маса по време на вибрациите изчезвал и напрактика нямал ABS когато му трябвал. 10 мин след спирането датчика за ABS ситемата показвал, че е в наличност. Провери да не става въпрос за разхлабена маса..:)

а каде се намира това чудо интересно като запаля и абс изгасва последен

йориПоШорти
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот йориПоШорти » Пет 15 юни 2007 16:17

в техническо отношение съм неграмотен..

Потребителски аватар
meha1971
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот meha1971 » Пет 15 юни 2007 20:48