за паяците
за паяците
някой може ли да ми каже каква е административната ситуация ако паяка реши да те дига, обаче не те е дигнал щот си се явил на време.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: за паяците
go6u написа:някой може ли да ми каже каква е административната ситуация ако паяка реши да те дига, обаче не те е дигнал щот си се явил на време.
плащаш глоба
Re: за паяците
Ludia написа:go6u написа:някой може ли да ми каже каква е административната ситуация ако паяка реши да те дига, обаче не те е дигнал щот си се явил на време.
плащаш глоба
хахаха мнооо смешно

акт ли се пише или фиш? на каква стойност? ако е акт - точки? е такива работи.
отговори: "плащаш глоба", "черпиш куките" и разни от сорта не ме интересуват. те са ясни.
Последна промяна от go6u на Пет 15 юни 2007 20:13, променено общо 1 път.
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:Ако не са ти вдигнали колата във въздуха..... КЕШ 14лв ако вече е на камиона.... лошоооо нещата отиват на дебело или мноооооого молби и кършене на китки
Не е точно така. При поставена една скоба на автомобила, таксата е 12лв., за всяка следващата скоба по още 12лв и акт се съставя за неправилно паркиране.
Поне на мен това ми се случи онзи ден и се заядох и попитах, хем акт ще ми пишат, хем ще плащам?! Те ми показаха заповедта в която пише какви са таксите. А, и с акта не се разминах.

- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”